keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Joulutunnelmia ja Hauskaa Uutta Vuotta!

Niin se vain loma lähestyy loppuaan ja arkirutiineihin pitää pian palata, mutta ennen sitä laitetaanpa tänne muutamia otoksia meidän joululomalta.

Koirat pääsivät joululomalle jo 10.12. ja ovat viettäneet mökkielämää jo melkein kuukauden verran mellastaen ja välillä kalastaen isän ja äidin kanssa ;DJoululomaa vietettiin myös Torniossa Mikon vanhempien tykönä, jossa meitä kaikkia viihdytti Sami-poika. Vilma oli myös erittäin kiinnostunut Samista ja toisin päin. Pikku pallopelejä melkein saman ikäiset epelit pelasivat keskenään, mutta suurempiin leikkirientoihin ei Vilmukka vielä rohjennut. Okra katsoi parhaaksi vain vetäytyä kauimpiin nurkkiin pakoon Samin vilistelyä :D

 Otettiin me kyllä lomalla rentonnostikin ja sulateltiin kinkkuja rauhassa :D
 Vilma-neitiin ei vain kinkun rasvat tunnu tarttuneen niin kuin meihin muihin..

 Lopuksi vähän tunnelmointia


Onnekasta Uutta Vuotta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihanissa lumimaisemissa olette joulua ja uutta vuotta viettäneet.
  Mukavavan näköistä lomanviettoa teillä ollut kuvien perusteella ja tuo Vilma se on sitten niin kaunis, sillä on aivan erityinen ilme. Nätti on kyllä äitiliinikin :)

  Hyvää Uutta Vuotta teillekin ja kuulumisiin!

  (ps. kirjoitin ensin ^ että 'kulumisiin'. Korjasin sen sitten muotoon 'kuulumisiin', mutta ajattelin, ettei väärin olisi ollut tuo 'kuluminenkaan' kun sitähän tässä vuosien vieriessä tapahtuu =) )

  VastaaPoista
 2. Hyvää Uutta Vuotta teillekin ja tosiaan kulumisiin oilis ihan yhtä hyvä termi ;D Toivottavasti ei vain ihan äkki arvaamalta rupsahdeta ;D
  Meillä oli tosiaan mukava joululoma. Hieman sielläkin oli pelkona joulun alla, että lumet sulais pois, mut onneksi ei. Kelin puolesta oli vähän surkea palata tänne Turkuun rapakeleihin, mutta onpahan täällä edes hieman pidempi päivä ja pitempään voi lenkkeillä ulkona :)
  Rapsuja Wimpulalle!

  VastaaPoista