sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vilma terveystarkissa

Vilmukka kävi tänään koira- ja kissaklinikalla terveystarkeissa :) Silmät oli hienot ja polvet ei lonksuneet ;) Noiden jälkeen neiti sai "trippimatkan" ja kuvattiin ipanalta kyynärät ja lonkat. Kyynärät oli hienot. Lonkista vasen oli "nätti" ja oikeakin oli ok, mutta ei ihan niin nätti kuin vasen. Eläinlääkäri ei halunnut antaa mitään "virallista" arvioita, mutta meinasi, että vasen on varmaan A ja oikea B tai C. Nyt sitten vain odotellaan, että mitä Kennelliiton eläinlääkäri kuvista sanoo :)

 Lonkat. Kattokaa noita jalkalihaksia ja uumaa.. Olis moni kateellinen ;)

 Vasen kyynär

Oikea kyynär

7 kommenttia:

 1. Nopeaa toimintaa kennelliitolta, lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät ja polvet ok!!! Ihan tyytyväinen näihin saa olla ja agilityä voi ihan huoletta jatkaa! Selän ehkä käytän vielä jossain vaiheessa kuvauttamassa tuota agilityä ajatellen :)

  VastaaPoista
 2. Mainiot tulokset! Näillä kelpaa Vilman tassutella :)
  Rapsutuksia sukulaiskarvakuonoille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Rapsutuksia sinne kans! :)

  VastaaPoista
 4. Jee! Onnittelut hienoista terveystuloksista. Kyllä nuilla koivilla pinkoo. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos! :) Joko sulla on Ritulle varattuna aika tarkkeihin?

  VastaaPoista
 6. Ei ole vielä varattuna. :) Pitäis kyllä mennä ja on ollut mielessä. Meinaan varmaan samaan rauhoitukseen sitten kuvata koko typsyn läpikotaisin selkää ja olkapäitä myöten. Meneepä koko setti kerralla.

  VastaaPoista
 7. Niinpä, me vaan oltiin nyt joukkotarkissa mukana, jossa ei ollu saatavilla kuin nuo perusjutut. Eläinlääkäri vain sanoi, että kannattaa varata siihen selkään enemmän aikaa, että ensteks pääsee kattomaan liikkeitä ja tunnustelemaan virkeänä, että ei ota vaan pelkkää kuvaa vaan tulis vähän kokonaisvaltaisempi kuva :) Mennään varmaan tuolle samalle lääkärille sitten myöhemmin tuon selän kanssa :)

  VastaaPoista