perjantai 12. toukokuuta 2017

Raskauspahoinvoitiako???

Mikon vanhemmat olivat eilen meillä kylässä :D Ja kuten tiedätte Mikon äiti on yksityinen (ihmisten) kätilö. No ultrakone oli tietenkin mukana ja ei muuta kuin ajeltiin Vilmalta eilen mahakarvoja vähemmäksi!! :D Hieman haastavaa näiden ultrien tulkitseminen on, mutta Kaarina sai näkyviin ehkä 4 sikiöpussia!! Tosin voihan tuo olla, että kuvattiin vain suolta, jossa näkyi kakka-kikkareita!! :D :D :D Mutta ehkä, ehkä.... lisää viitteitä siihen, että Vilma oikeesti vois olla raskaana antaa nyt parin päivän syömättömyys. Ei tunnu ruoka maistuvan nappulalle. Raskauspahoinvointiako???? Ilmeisesti semmoista kirjallisuuden mukaan on myös koirilla juurikin tässä kolmannen ja neljännen raskausviikon aikana! Jännää!!!!!

Varmuudella tuo selviää, kun käydään 1,5 viikon päästä pohjoisessa Mikon vanhempien tykönä kylässä ja ultrataan Vilmaa uudestaan. Jospa sitten näkyisi jo koiranmallisia alkioita Vilman massussa <3 <3

Kuvan yläosassa näkyy tumma pyöreä alue, joka mahdollisesti voisi olla sikiöpussi ja sen sisällä näkyy pavunmuotoinen "nappula" :D Onko tuo sitten kakkakikkare vai pentu, kuka tietää.. mut yleensä kakkakikkareilla ei sydän syki, jonka Kaarina oli näkevinään!!!

Tältä puolelta näkyy kaksi pussia vasemmassa ylälaidassa ja yksi pussi on myös oikeassa laidassa. Se ei tosin tässä kuvassa näy kovin selvästi.

2 kommenttia:

  1. Jessjess, täällä ollaan peukkulit pysyssä :)

    VastaaPoista
  2. Pökäleitä vai pennun pötkylöitä - siinäpä vasta kysymys ;-D Veikataan/toivotaan jälkimmäisiä <3

    VastaaPoista