sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Kerttu yökylässä

Kertun 12-viikkoissynttärit alkoi yökyläilyllä naapurissa. Tässä vielä odotetaan, että milloin Kerttu tulee kotiin! Tää onkin eka kerta, kun Kerttu on ihan yksin poissa kotoa silleen että kukaan meistä ei oo mukana turvana. Annan viestien mukaan kaikki on menny hyvin, mitä nyt vähän on koitettu nykertää sohvaa, mutta toteltu hyvin kieltokäskyä. :D Mää vähän luulen, että Kerttu taitaa tykätä, kun saa kaiken Annan huomion itselleen :D Ja tää on valtavan hyvää harjoittelua tulevaa varten, jos joskus täytyy löytää hoitopaikka esim. lomamatkan ajaksi. :)

Me käytiin alkuviikosta Kertun kans keskustan lähellä pentutreffeillä viikkoa vanhemman lapinkoira-pojan kanssa. Kerttu laittoi heti toisen ojennukseen, että kuka se on emäntä täällä, mut sen jälkeen alkoi melkoiset takaa-ajo rallit ja kuopankaivuutalkoot ;) Hauskaa tuntui olevan, eikä kotia meinannu millään malttaa lähteä :D
Mää pääsin sitten keskiviikkona pusuttamaan ja pörröttämään meidän hoito-pentuja, jotka olivat kasvaneet valtavasti. Eivät enää olleet ryömiviä nakkimakkaroita vaan painattivat villinä menemään pitkin Sofian ja Petrin pihaa <3 Ja todella sosiaalisia ja luottavasia pentuja olivat kaikki. Ei varmasti ollut Sofialla helppo päätös, kuka jäi itselle. :) Itse asiassa myös Asla eli vaalein pennuista jää Sofian lähipiiriin, kun se muuttaa Sofian vanhempien tykö :) Niin ja Saana, joka ekana lähti takaisin Helkan hoiviin, jää Sofian koiraksi. Muut ovatkin päässeet muuttamaan omiin uusiin koteihinsa tän viikonlopun aikana. Tässäpä muutama kuva nallekarhu-söpöläisistä!

 Asla


 Saana

Muuten viikko onkin menny metsälenkkeillessä ja telmiessä. Niin ja Kerttu on alkanut opetella pikkuhiljaa eri käskysanoja tule-käskyn lisäksi. Ja ettei asia olisi ihan niin yksinkertainen, niin istumaan ja makaamaan on opeteltu jumppapallon päällä! :D Kyllä siitä Kertusta taitaa melkoinen agility-koira tai akrobaatti tulla. Metsässäkin kiipeilee innoissaan kaatuneiden puunrunkojen päällä :) Niin ja agilityradalla edelleenkin mieluisin este on puomi, jota voisi laukata edes takaisin vaikka kuinka pitkään :)Perjantaina olikin sitten jännä päivä, kun käytiin ensimmäisellä rokotuksella eläinlääkärissä!! Kerttu olis halunnu mennä tutustumaan kaikkiin koiriin, kissoihin ja ihmisiin ja vähän tympääntyi ku ketään ei saanut tervehtiä ja laittoi rötköttämään pitkin eläinlääkärin lattiaa! :D Rokotus meni hyvin, ei vinkasuja tms. Kerttu olis vaan ollu hirveen kiinnostunut mitä siellä niskassa puuhataan. :) Vaan en tiiä, että mitä ne Kerttuun oikein injektoi siellä, sillä kun kotiin päästiin niin ipana oli siipiä vailla!! Ja sitä riekkumista jatkui tuntitolkulla! Vilma lopulta kans tympääntyi riekkumiseen, ku olis ollu aika mennä nukkumaan ja otti suullaan kiinni Kertun sängystä, jossa Kerttu riehui menemään ja raahasi koko sängyn Kerttu mukaanlukien olohuoneeseen!!! Meinas varmaan, että Kertulla ei oo tänä yönä asiaa makuuhuoneeseen! Painui ite sitten äkkiä sängyn alle nukkumaan, hyvä ettei paiskannu ovea perässään kiinni!! :D Oli meillä Mikon kans naurussa pidätteleminen!!! :D Melkoista menoa täällä kyllä välillä riittää! :D Eipä käy elämä tylsäksi ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti