sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Pikku-paimen

Tämä meidän pikkuinen paimen täytti viikolla jo 7kk! Korkeutta on kertynyt jo Okran lukemiin (jotain 44-45cm välillä) ja painoakin 13kg. Alkaa ipana pikkuhiljaa näyttää koiralta ;D Mut ei sitä kovin helposti lapinkoiraksi tunnista - viime viikollakin eläinkaupassa kysyttiin, että minkä rotuinen tuon näköinen koira on :D :D Voi Kerttua!

Murkkuikä alkaa Kertulla olla päällä: korvat on välillä kadoksissa, hajut kiinnostaa hirmuisesti, metsässä Kerttu seikkailee omia polkujaan ja nykyään aika usein näkömatkan ulkopuolellakin eli kokeilee rajojaan. Toisaalta myös mörkökausi on päällä ja eilen esim. Kerttu haukkui reppua, jonka olin tuonnut olohuoneeseen... Vaatii nyt omistajilta hieman kärsivällisyyttä... ;D

Me käytiin viime viikonlopulla paimentamassa lampaita, kun poroja näillä leveysasteilla harvemmin näkyy ;D Olivat Kertun mielestä hirmu jännittäviä, mutta toisaalta kauhean kiinnostavia ja loppua kohti alkoi selvasti syttyä hommaan ja riemuita paimentamisesta! Ens viikonloppuna olisi tarkoitus mennä uudestaan katsomaan, onko viime kerrasta jäänyt mitään ajatuksia paimentamisesta itämään :)

Tässä kuvia parilta viime viikolta.


 Kun vauhtia on tarpeeksi, niin kyllä ne korvat sitten nousee pystyyn ;D
Kyllä se Okra vielä taipuu! Vaan ei ehkä ihan niin mutkalle kuin Kerttu, jolla näyttää olevan niskat nurin niskoin alla olevassa kuvassa!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti