torstai 18. lokakuuta 2012

Astutusta vai ei..

3.9.-12

Melkoista meininkiä tämä.. Noh siis perjantaina 31.8. lähdettiin käymään Turun suunnalla treffaamassa Ronskia, kun meidän neidin käytös alkoi olla jo aika 'siivotonta' lenkillä poikia kohtaan ;-) Käytiin ekaks moikkaamassa Ronskia niin, että Okra jätettiin autoon odottelemaan. Mukava oli kun pääsi vähän tutustumaan Ronskiin 'normaalissa' tilanteessa ja koira vaikutti tosi mukavalta ja komealta! :-)

Ronskin porukka oli sitten jo etukäteen valinnut sopivat astutusmilijöön romanttisissa maalaismaisemissa läheisellä pellolla. Oli kyllä ihana nähdä miten koirat toisiinsa suhtautuivat, 'rakkautta ensi silmäyksellä'. Ronski meni oikein maahan odottamaan, että tule Okra tänne ja Okralla veto heti päällä, että voi ihana mikä poika tuolla on (autossa jo kun tultiin Ronskin luota Okra haisteli innossaan, että mikä teissä tuoksuu niiiiiin hyvälle ;-D )! Mut joo ei sitten kuitenkaan; Okra antoi ymmärtää, mut ei ymmärtänyt antaa. Aina kun Roski pääsi 'lähietäisyydelle' Okra laittoi pyllyn kenttään ja näytti hammasta Ronskille, että eläpä poika sinne sörki ;-)

Noh sovittiin sitten uudet treffit sunnuntaille, että josko sitten olisi parempi hetki. Ei mittään kun ollaan just kääntymässä moottoritien rampilta Ronskin tykö, niin puhelin soi ja Ronskin porukat ilmoittaa, että heillä on eläinlääkärin reissu tiedossa! Ronski oli nimittäin juuri repäissyt kyntensä ja verta valui valtoimenaan! Ronskin kynsi oli tarttunut kiinni olohuoneen mattoon ja Ronski oli hypännyt ja kynsi revennyt siinä samalla. Ronski parka joutui päivystykseen ja nukutuksessa kynsi poistettiin. Eipä Ronskista sitten enää sunnuntaille ollut millekään, kun vasta ilta ysin aikaan kävi hoiperrellen iltapissalla. Onneksi meidän reissu ei mennyt ihan turhaan vaan käytiin auto ostamassa Turusta samalla reissulla :)

Maanantaina sitten treffattiin taas. Ronskin porukka ajoi mukavasti meitä vastaan ja treffattiin Loimaalla cittarin parkkipaikalla.. romanttisuus oli aika kaukana tällä kertaa ;-) Mut koirat oli ihan innoissaan! Niin innoissaan, että Ronskilta lähti side jalasta! Onneksi Ronskin porukalla oli varaside mukana ja saatiin koira paikattua kuntoon! Siinä cittarin takana oli frisbee golf kenttä ja siellä pusikossa koirat saivat toisensa ;) Melkosta hommaa tuommoisen seuraaminen; aika huvitavaa ;-) nalkkiin pariskunta jäi noin 10 minuutiksi. Ja tuumattiin, että eiköhän se homma tällä nyt sitten sujunut. Ja nyt alkaa hirmuinen odottaminen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti