torstai 30. toukokuuta 2013

Kesää kohti vauhdilla

Johan se tuo aika taas rientää ihan hirmuista vauhtia, kun ei oo blogiakaan kerennyt päivittämään muutamaan viikkoon... ja tohinalla se tuo luontokin näyttää villiintyvän ;D Meillä illat onkin menneet kasvimaata kyntäessä, venettä maalatessa, kasvihuonetta pystyttäessä ja ollaan me keretty parina iltana korvasieniäkin metsästää! Niin ja kävinhän mie tässä viime viikonloppuna Oulussa aloittamassa pedagogiset opettajan opinnot ja sitten vielä kuuntelemassa Bon Jovia opintojen päälle!!! :D Mut nyt onkin korkea hetki laittaa muutamia kuvia tältä kuulta vähän tänne ennen kun mie häippään kolmeksi viikoksi Norjaan!


Mikko on rakennellu meille soutuvenettä olohuoneessa ja parvekkeella, malliltaan 'portugalilainen jolla' :D Innolla odotellaan, että millos päästään testamaan kantavuutta. Ongelma vaan on, ettei oo laituria missä sitä pitää ilman, että maksaisi itsensä kipeäksi.. Mut kyl me joku ruovikko tuolle vielä keksitään ;D


 Mörkö sumuisena aamuna

 Saalista!







4 kommenttia:

  1. Mahtava jolla, kaunis Vilma ja, ja... öö, Okra!? Bikineissä näillä helteillä (paitsi eihän teillä ole helteitä?) kyllä maittaa meno paremmin ;)

    VastaaPoista
  2. Kyl siellä Oulun suunnalla on nyt polleaa puhua helteistä ;D Mut on se ollu lämmin täälläkin, Vilmalla roikkuu kieli polvissa sisälläkin. Okra tosin tyytyväisenä vain köllöttelee eikä tuskaile ollenkaan. :D Ja hauskasti vastaantulijat aina kommentoi, että onko toi vaalea pentu?! ;) Mites siellä teillä Rohto hirmu helteen kans pärjää? Nauttikaahan lämmöstä nyt, voihan tuo vielä takatalven sinne teille lykätä ;D

    VastaaPoista
  3. Hieno jolla! :) Melkoinen sissi tuo Mikko, kun on ilman verstasta tuollaisen näpertänyt.

    Vilma alkaa pikkuhiljaa näyttää jo lapinkoiralta... ;) Ihanat tytöt.

    VastaaPoista
  4. Rohto O. Ohtonen ei erityisemmin nauti helteistä. Tai kyllähän se mielellään lähtee mukaan lenkeille, mutta läähätys on melkoinen ja juomapaikat hakusessa. Täällä viileneekin niin pirskatin myöhään, ettei oikein jaksa venyttää lenkille lähtöä viileämpään aikaan. Pitäisi alkaa aamukukkujaksi, mutta on kun oon luonteeltani iltakukkuja ;)

    VastaaPoista