sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Okra kesäturkkiin

Meillä on tapahtunut täällä melkoinen muodonmuutos!! Helatorstaina nimittäin Okra sai kesäturkin! Käytiin ekaks juhlapäivän kunniaksi paikallisten lapinkoirien kanssa lenkillä Ruissalossa. Koirilla (ja ihmisillä) oli hauskaa, vaikka hihnassa pitikin kulkea ja ei päässyt pelehtimään kaikkien kanssa. Vilma varsinkin meinas saada loppumatkasta hepuleita ja yritti laittaa koko revohkan hyrskyn myrskyn; loppuenergioita pitikin sitten käydä vielä purkamassa lähimetsässä :)

Sen jälkeen laitettiinkin trimmerin johto seinään ja alettiin huristelemaan. Okra nimittäin oli kasvattanut tuon pentuepisodin jälkeen talviturkin kesää vasten ja kieli roikkui piiitkällä maassa lenkeillä. Joten meinattiin helpottaa Okran oloa kesäksi :) Tässäpä kuvia komistuksesta :) Ja kyl tuo olo on helpottunut huomattavasti. Eilen nimittäin käytiin toistamiseen Ruissalossa parin tunnin lenkillä ja Okralla ei kieli vilkkunut ulkona ollenkaan verrattuna Vilmaan :)

 Lappalaiset Ruissalossa

 Ennen parturointia

Leijona

 Bikini-mimmi

 Samikset (Mikko sai saman kohtelun Okran kans ;D )

 Ruissalossa


3 kommenttia:

  1. Voihan kynittyä Okrapokraa :D Aikamoinen muodonmuutos, mutta kyllä varmaan olo helpotti! Vilma ei taida enää saada yhtä hyvää otetta, ainakaan poskivilloista ;)

    VastaaPoista
  2. Oijjoijjoi, Okralta lähti turkki. Pieni ja kaponen koira Mikon vieressä, vaikka nyt näkyy kyllä niin selvästi, miten vahva luusto Okralla ihan oikeasti on. Saman emon samanvärinen hedelmä Ursa olisi karvatonna todennäköisesti ihan eri näköinen. :) Nyt on Okralla vilpoisa ja leppoisa kesä tiedossa. :)

    VastaaPoista
  3. Joo Okra tuntuu olevan otettu tuosta karvanleikkusta, varsinkin kun Vilma ei pääse enää poskikarvoissa roikumaan! Ja hauskasti ollaan saatu kommenttia ohikulkijoilta, että onko toi vaalea pentu!?! Ihanan suloinen ja pörröinen Okra isoine silmineen! ;D Ja joo tosiaan ihan varmasti Ursa olis melkoisen erin mallinen.. hauskaa tää kirjo näissä lappalaisissa ei vaan värin suhteen, mut mallin myös :)

    VastaaPoista