lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivää

Mukavaa ystävänpäivää näin päivän jälkikäteen :) Onpas taas kulunut hetki kun blogia on tullut päiviteltyä :) Lumetkin on kerrenny sulaa ja sataa uutta vaikka kuinka monta kertaa ;) Tänään oli onneks mukava päivä kelien suhteen ja ollaan päästy koko päivä lenkkeilemään lumisissa maastoissa (tai no ei koko päivää, pitihän tuota huippu jännää naisten viestiä seurata!!!) :) Jäällekin päästiin vaikka aika paljon tuntui olevan vettä jään päällä paikka paikoin. Niin joo viime päivityksestä tais jäädä kertomatta, että kokeiltiin uutta juttua koirien kanssa tuolla jäällä, nimittäin polkupyöräilyä! Oli ihan hauskaa hommaa ja pääsi paljon pitemmälle kiertämään saaristoa kuin vain jos olis kävelty :) Vilma varsinkin oli innoissaan, kun pääsi juoksemaan ja revittelemään ihan kunnolla ;D

Niin ja tuosta revittelystä tulikin mieleen, että saatiin Vilman kans agilitystä läksyksi opetella syvien lihasten treenaamista ja kaikenlaisia venyttelyjä. Melkoista hommaa tuo agility kun tuppaa olemaan. Ainakin Vilman kans vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, joten tuo venyttely tulee kyllä tarpeeseen ;D Niin joo ja tuntuu tuo agility olevan siinäkin mielessä "vaarallista" hommaa, kun toissa viikolla meidän treenikaveri oli saanut kennelyskän hallilta ja joku lievä flunssa tuntui tarttuneet sitten tietenkin meidänkin epeleihin :( Onneks ei ollu mikään pahemman laatuinen flussa ja meni ohi parissa päivässä kuonon vuotamisella. Nyt on sitten toinen "uhka" ilmassa, kun ilmeisesti hallilla on treenannut koiria joilla on ollut täitä :( Pitänee laittaa varuilta täi-myrkyt meidänkin koirien niskaan, ettei tartte niidenkin kanssa alkaa tapella. Taitaa tämmöset täi ja muut jutut johtua tästä kovinkin lauhasta talvesta. Mälsää monelta kantilta!

Noh mutta laitetaanpa tähän joitan kuvia piristykseksi. :) Ja ihan ekana ryhmäkuva kun käytiin lenkkeilemässä yhdessä Varsinais-Suomen paimensukuisten kanssa :)





 
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti