lauantai 8. maaliskuuta 2014

Agilityä ja puuhaamista

Jeeeee! Nyt on meillä ihka eka agilitykisa takana. Noh, tuo oli kyllä vielä ihan epävirallinen kisa, mutta silti :) Ja ei se nyt ihan täydellisesti menny, kun mie tein ihan lopussa virheen ajautumalla liian lähelle yhtä hyppy-estettä, jolloin mun piti väistää sitä ja tietenkin Vilma seurasi mun liikkeitä ja väisti sen myös. Mutta muuten meni ihan mallikkaasti ja sijoituttiin viidensiksi :) Saa nähdä uskalletaanko kuukauden päästä seuraaviin epävirallisiin kisoihin myös... :) Miepäs laitan tähän yhden meidän treenivideon kans nähtäväksi. Kuvaajana meidän ohjaaja Terhi Lindroos:Tänään meillä oli paimensukuisten puuhapäivä. Mie olin ensin suunnitellu, että ottaisin Okran mukaan, kun suunnitelmissa oli erilaisten aktivointilelujen testausta ja Okra on niissä 100-kertaa parempi kuin Vilma, mutta ryökäle aloitti tietenkin juksunsa aiemmin tällä viikolla. Joten Vilma pääsi sitten koekaniksi. Mukavasti oli porukkaa mukana puuhaamassa ja harjoiteltiin noiden lelujen käytön lisäksi vähän rally-tokoa ja juteltiin erilaisista jäljestyksistä ja ihan vain totuteettiin koiria häiriöön (jota kyllä riitti, kun epelit pitivät välillä konserttia meille ;D ). Mukava päivä varsinkin kun aurinko porotti ja lämpöäkin oli peräti 7 astetta. Kyllä oli niin kevät fiilikset :D Niin joo ja pitihän meidän tietenkin käydä sitten lenkillä myös Okran kans mettässä, että sekin pääsi nauttimaan kevät-kelistä. :)


Aivopelejä oli jos jonkin sorttisia. Vilma jaksoi keskittyä pariin ensimmäiseen, mutta sitte alko aivokapasiteetti loppua ja väsymys vei voiton ;) Tuommoisen tumman ruokakupin, jossa nappulat laitetaan labyrinttiin, voisi kuitenkin hankkia ainakin Okralle (Wiima näyttää esimerkkiä miten ruoka saadaan ulos kupista tuolla ylemmässä kuvassa). Mukavasti noiden kanssa aika vierähtää ja pitääpähän käyttää hieman aivojakin. Okralle voisi kans harkita tuollaista puista labyrinttiä, johon nappulat piilotetaan.


4 kommenttia:

 1. Onnittelut hienosti sujuneesta kisastartista! Hyvältä näyttää Vilman ja sinun meno! :) Rapsutuksia karvakorvatuksille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anna! Jospa sitä seuraavan kerran jännittäis hieman vähemmän, kun on yksi kisa takana.. Rapsuja sinnekin Noidan pyöristyvälle massulle!

  VastaaPoista
 3. Oho, no hienostihan tuo kuitenkin meni, onnittelut! :) Taitava Vilma! Ei ole nähtävästi vielä tytöillä juoksut synkanneet yksiin? ;D

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinnekin. :) Oli tuo ainakin opettavainen kokemus :D Joo on noilla vielä hieman hakemista synkkauksen suhteen, nyt ero oli 10 päivää (Vilmalla siis juoksut alko perjantaina), mut aika tarkkoja ne jo on ;) Meno täällä vaan on nyt melkoista K-18 luokkaa, hormonit kun ottaa vallan pikku-kaheleista ;) Onneks tuota ei kovin kauaa kestä.

  VastaaPoista