lauantai 22. maaliskuuta 2014

Lumisadetta ja leskenlehtiä

Johan nyt säät vaihtelee laidasta laitaan. Viime viikonloppuna kun saatiin eniten lunta koko talvena ja tänään sitten löytyi ekat leskenlehdet!!! Kevät tulee näköjään hurjaa vauhtia :) Ja vaikka ulos ei kato, niin kevään voi huomata noista elikoista. Nyt on nimittäin kummallakin juoksut menossa ja meno on täällä K-18 luokkaa. ;D Mie muka hommasin viime viikolla koirille pähkinänmallisen jumppapallon, mutta ei ne mitään jumppapalloa olis tarttenu ku jumpaavat ihan keskenään ;) En tiiä onko tää tämmöstä jokaisessa "koiraperheessä" mut ainakin täällä ollaan hirmu viriileitä ja sukulaissuhteilla tai edes sukupuolella ei oo mitään väliä. Huhhuh! Noh jospa nuo juoksut kohta loppuis, ens viikolla nimittäin olis Okralla ohitusharjoitustreenit muiden lappalaisten kanssa. Nyt täytyy pitää sormet ristissä, että juoksut loppuis siihen mennessä!

Mut laitetaanpa tähän vähän lumisia kuvia viime viikonlopulta ja sitten todistusaineistoa noista lupaamistani leskenlehdistä tältä iltapäivältä :)

1 kommentti:

  1. Todellakin ovat kelit poukkoilleet suuntaan ja toiseen. Luulen että talven kamalin ajokeli oli se kun köröttelin torstai-iltana siltä ekalta ohituskurssilta kotiin, renkaat eivät lumisohjolta ottaneet kontaktia tiehen ja ohjauksen kanssa oli niin ja näin. Kuitenkin seuraavana aamuna jo oli kaikki poissa ja nyt yhtäkkiä on kevät.
    Ja vaikka talvi ja lumi on tosi kivaa, niin nyt tuntuu jo tosi kivalta kun on vihreää ja maa on monin paikoin kuiva. Kivampi kulkea metsässäkin kun ei tarvi pelätä liukastuvansa kallioilla.
    Toivottavasti tapaamme tiistaina kurssilla, pidän peukkuja että Okra hoksaa lopettaa juoksemisen siihen mennessä =) Terveisin!

    VastaaPoista