tiistai 15. huhtikuuta 2014

Sukulointeja

Vilman kynsi on lähteny paranemaan mainiosti ja saatiin siis järkättyä sukulointireissu viime viikonlopuksi :D Lauantaina kyläiltiin Annan, Vimalin ja Samin tykönä. Ja kyllä tuo poika kehittyy vauhdilla :D Ei siitä ole kuin muutama viikko kun nähtiin heidät viimeksi ja nyt oli sanavarasto kasvanut ihan hurjasti!! Melkoinen gentleman ja jalkapallosankari Samista kasvaa ;)

 Mukavasti ipanat tulivat juttuun keskenään ja tällä reissulla Sami tutkiskeli mm. Vilman kuonoa. Okra oli kuiteskin Samin suosikki (niin kuin kaikkien lapsien ;D ) ja Sami oppikin uuden sanan "Okra", jota harjoiteltiin ahkerasti :)

Sunnuntaina käytiin sitten lenkillä Epun, Velhon ja Sagan kanssa + tietenkin heidän omien ihmisten. Tyypeillä tuntui olevan hauskaa ja Eppu vanhimpana johti koko sisarusporukkaa armottomiin jahtileikkeihin. :) Tosin jahtaukset tais mennä vähän niin, että Vilma jahtasi Eppua ja Velho Vilmaa "koiruudet" mielessä ;) Viriiliys näyttää periytyneen niin äidin kuin isän kautta Velholiinille :) Mukavaa oli nähdä koko sakkia ja varsinkin mieltä lämmitti kuinka hyvin pojat olivat kontaktissa ihmisiinsä ja kuinka hauskaa kaikilla tuntui olevan :) Ja miksipä ei olis kun pääsi laukkomaan mutavellissä!! Meillä olikin sitten takakontti täynnä mutaa kun päästiin kotia!Näistä kuvista tulee kyllä hyvälle mielelle! Kiitos lenkkiseurasta ja nähdäänpä kesempänä uudestaan!! :D

3 kommenttia:

  1. Tyypeillä on ollut kivaa! :D Katsoin noita Okran kuvia pitkään (kolmanneksi ja neljänneksi alimmat). Okrassa on kyllä yllättävän paljon Lunan näköä, eri väri, mutta ihan sama ilme. :)

    VastaaPoista
  2. Äitinsä tyttö ;D Ja on kyllä luonteessakin varmasti paljon samaa. Vilma puolestaan näyttää aina joskus ihan Noidalta, hämääkö sitten väri vai mikä, mutta kun Noidan blogia lukee niin tyypeillä on kans ihan samanlaisia ilmeitä :)

    VastaaPoista
  3. Reipasta menoa ipanoilla! ;) Okra katselee sivusta, että huhhuijaa... :D Nättejä koiruuksia nuo Okran pennut. Hauskaa, miten monessa sävyssä niitäkin on! Samaa täällä välillä olen katsellut, että Vilmalla on välillä niin Noidan ilmeitä, mutta ihmekös tuo, kun sukua ovat ja väri on vielä miltei sama :)

    VastaaPoista