lauantai 23. elokuuta 2014

Talo

Niin me sitten Mikon kanssa mentiin ja ostettiin ihan oma torppa kesäkuussa! Ja oikeastaan sen takia tätä blogiakaan ei ole joutanut päivittämään, kun on ollu koko kesän työleirillä niin pihalla kuin sisällä! Onneksi tosiaan Arto oli meillä pari viikkoa remonttiapuna ja samoin Anna ja Vimal ja Kaarina ja Ilkka ovat käyneet raivaamassa pihaa ja ens viikolla tulee vielä isä ja äitikin apuun :)

Tosiaan torppa pihoineen on Aurassa ihan lähellä Aurajokea, tosin pohjoisen mittapuun mukaan tuo ei ole kyllä kuin oja.. ja ruskea sellainen ;D Piha meillä rajoittuu metsään, peltoon ja tiehen, joten koirat saa olla ihan valtoimenaan pihalla. Ja siltä tuo meno näyttääkin! Okrastakin on varmaan pari kiloa karissut, kun on vaan juossut ja telminyt koko kesän Vilman kans pihalla! :D Ja meiltä olis ravissut kans, jos tuo grilliruoka ei olis niiiiin hyvää ;) Ollaan nimittäin raivattu metsää ihan urakalla ja pihalla on poltettu jo monta oksakokkoa ja puitakin on kertynyt melkoinen pino. Varmaan lähemmäs 50 puuta ollaan pihalta kaadettu ja vieläkin raivattavaa riittää. Mutta laitetaanpas vähän kuviakin niin näätte mistä mie puhun ;D

Itse torppa :)

ja omenapuita torpan pihalla. Noita meillä on peräti 7 kappaletta ja sitten on vielä kirsikkapuu, josta ei kyllä tullut kuin pari hassua marjaa. Lisäksi pihalla oli pari luumupuuta, mutta ne olivat ihan kuolleet ja piti kaataa muiden puiden mukana pois :(

Mikko kaatamassa kyseisiä luumupuita ja niinkuin tästä jo näkyy melkoista pöhelikköä oli tuo piha.

"Takapihalla" meillä on melko iso kallio, jonka päälle on tehty uima-allas ja pihasuna! Itse uima-allaas on kyllä tällä hetkellä remontin tarpeessa ja siellä polskii nyt vain sammakoita ;D

Tästä Mikon ja Arton raivausurakka lähti liikkeelle.

 Ja sitten polttettiin kokkoa..

 ..ihan urakalla

Tänä vuonna ei vielä keretty laittaa kasvihuonetta pystyy, joten tomaatit oli vain ruukuissa. Toivottavasti ens vuonna kerkeis sitäkin alkaa värkkäämään. Nyt kun vähän näyttä siltä, että kerkeekö tomaatit kypsyä ollenkaan.


 ja sitten poltetetaan taas kokkoa..

 Naapurin peltoa ja yks "maalaistyttö" :)


 Seuraava raivausurakka aloitettiin Kaarinan ja Ilkan kanssa ja Vilma vahtii touhua pihalla.

 ja vahtimista kyllä riitti!! ;D

On tuo piha jo nyt siisteytynyt huomattavasti kun vertaa siihen mistä urakka lähti liikkeelle. Tuolta takametsästä pitää vielä liian lähekkäin kasvavat pikkurisut raivata ja mie oon myös siistinyt tuota kallio-aluetta :) Ens vuonna olisi tarkoitus laittaa tuohon rinteeseen kasvamaan kedon kukkia! :)

 Telmijät :DLenkillä lähimetsässä

Tervetuloa vain kaikille käymään! :)

8 kommenttia:

 1. Voi minkä kivan paikan ootte löytäneet luonnon keskeltä. Ihania kuvia.
  Ja silmät lepää tuollaista ihanaa keltaista viljapeltoa katsellessa = )

  VastaaPoista
 2. Niin ja unohtui yltä - onnea uuteen kotiin!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja joo ollaan kyllä nautittu täällä ja kaikista parhainta on, kun koirat voi olla ulkona vapaana. Ne kyllä nauttii kans :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalle näyttää uusi koti pihasta puhumattakaan! Varmasti oikea koirien paratiisi ;) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 5. Näyttääpäs viihtyisältä tämä uusi torppa pihamaineen, koiruudetkin näyttävät enempi kuin tyytyväisiltä omaan reviiriinsä. Olette tehneet valtavan urakan tuon kanssa! Onnittelut uuteen torppaan, pitääpä tulla vielä jonain päivänä tupatarkastukselle. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anna ja Susanna onnitteluista! Ja tosiaan kyl tuo piha on koirien mielestä paratiisi! :D Tähän asti kun ainoastaan mökeillä ovat saaneet olla irtaallaan pihalla niin nyt otetaan kaikki riemu irti ;D Ja tosiaan tervetuloa vain tupatarkastukselle! :)

  VastaaPoista
 7. No kylläpä teidän kelpaa, ja koirat on varmaan ihan haltioissaan! Hurjasti onnea uuteen kotiin! :) Pitää tulla kyläilemään joskus ;)

  VastaaPoista
 8. Isosti onnea omasta punaisesta tuvasta! Kylläpä näyttää viihtyisältä ja mukavalta puuhamaalta :-D

  VastaaPoista