sunnuntai 17. joulukuuta 2017

6 kk

Se olis Kertulla huomenna eka puoli vuotta koiranelämää nyt takana! Hurjaa! Puolivuotissynttärien kunniaksi käytiin tänään etsintätreeneissä Hilskan Kaisan tykönä sukulaisporukalla eli Kertun lisäksi kadonneita ihmisiä etsimässä olivat sisarpuolet Asla, Saana, Aino ja Niila :) Ja tosi hienosti meni kaikilla ja kaikki kadonneet ihmiset löydettiin! Kerttu oli ihan hirmuisen innoissaan etsimässä ja eteni metsässä niin ettei meinannut malttaa odottaa :D Tää kyllä tuntuu ihan Kertun lajilta, kun Kerttu niin rakastaa kaikkia ihmisiä. Lanteen ja pyllyn heilunnalle ei voi kuin nauraa, kun Kerttu vispaa niitä hirmuisella frekvenssillä, jos kukaan edes hieman huomiota antaa :D

Nyt ollaan parina viikkona käyty lisäksi rally-toko treeneissä ja vuoden vaihteen jälkeen päästään ekaa kertaa testaamaan agilityä! Katsotaan nyt mikä se Kertun laji sitten olisi, intoa tuntuu riittävän vaikka mihin (mun aika vaan ei riitä ihan kaikkeen ;P ). Niin joo virrasta puheenollen Kerttu pääsi tänään myös temmeltämään 5kk vanhan lapinporokoirapojan Hiskin kanssa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, kuten videosta alta näkyy.

Ens viikolla suunnataankin pohjoista kohti ja päästään näkemään Menniä ja Nirppua <3 ja tietenkin kaikkia rakkaita <3 Ja Kerttu pääsee opettelemaan porokoirataitoja eli moottorikelkkailua! ;) Vilma taitaa kans ratketa riemusta kun pääsee kelkkailemaan, ainakin viimeksi tuntui haluavan hyppiä kelkan kyytiin ihan innoissaan! :D Saa nähdä saadaanko järkättyä käyntiä katsomassa porojakin... joulu on jännään aikaa ;)
 Katso kuinka Okra "kenguru" loikkaa ;D
 Ei ikä näytä painavan, kun on Kertun kurituksesta kyse ;)


Käytiin viime viikonlopulla joulumarkkinoilla ja Mikko ja Kerttu löysivät sieltä herkkuja ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti