torstai 7. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivänrientoja

Eilen juhlistettiin Kertun kanssa itsenäisyyspäivää Lounais-Suomen paimensukuisten puuhapäivässä :) Ja Reikakin tuli rientoihin mukaan! Oli kyllä niin ihana nähdä Reikaa ja kuinka typy onkaan kasvanut! Hauskasti Reikasta oli tullut ihan erimallinen kuin Kerttu-rimpulasta! Reika on huomattavasti ahmamaisempi, kun Kerttu on tuollainen pikkuinen rinppakinttu! Itse asiassa Reika on aika pitkälti samanmallinen Nirpun kanssa :) Ja mie kun luulin, että Reikasta tulisi nimensä mukaisesti pikkuinen kirppa ;D

Mutta siis eilisiin puuhailuihin :) Harjoiteltiin kontaktin saamista vieraassa ympäristössä, kun muita koiria oli läsnä ja samaa harjoiteltiin myös sisällä hallissa. Me treenattiin Kertun kans myös seuraamista ja käännöksiä, kun kerta saatiin noin hyvä tilaisuus treeneihin! Kerttu on kyllä melkoisen tiitterä ja innostunut treenaaja! <3 Reika puolestaan on mummonsa tavoin super-rauhallinen ja Reika pääsikin lopussa opettamaan rauhallisia leikkitaitoja velipuolelleen Peskille eli nykyisin Niilalle <3

Tässäpä kuvasatoa eiliseltä:

 Reika leikkii siskopuoli-Aslan kanssa
 Reika-rakas <3
 koko kööri lapinkoiria :D
 Reika hurmaa meidän kouluttajaa Mariaa :)


Vincent - Vilman "poikakaveri". Harmi, että Vilmalla on juoksut menossa, niin ei päässyt rintoihin mukaan.
 Ahne treenaaja ;P

Sitten vielä kuvia parilta viime viikolta. Viime viikonloppuna meillä oli Anna perheineen kylässä ja Kerttu pääsi taas leikkimään Arin kanssa :)
3 kommenttia:

 1. Ihana taittiskorva-Kerttu ja siskonsa Reika <3 Hauskaa miten omannäköisiään persoonia tässä pesueessa kehkeytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosi hauska ja musta tuntuu, että kukaan ei näytä Vilmalta ;D Tai ehkä Aave vähäsen, kun sillä on kuiteskin eniten kuonossa rakennetta. Mut pusuttelutaidot Vilma on tuntunut periyttävän kaikille ja yleisen rauhallisuuden :D Kertulla nuo taittokorvat on kyllä symppikset, jospa ne pysyisi. Aika kaukaa nuo periytyy, jos Deleteltä asti tulee. Mut muuten varsinkin pään ja kuonon malli näyttäis tulevan ipanoille aika pitkälti Otson puolelta. Muuten rakenteessa näkyy ipanasta riippuen joko Okraa Vilmaa tai Otsoa. Mielenkiintoista nähdä miltä nämä näyttää isoina!

   Poista
 2. Oli tosi kiva nähdä ja superhauskaa, että täällä on nyt niin paljon pentuja yhtäkkiä. Turun paimensukuisväki senkuin kasvaa kasvamistaan.
  Ja teidän Kerttu on ihan syötävän superihana. Jos et pidä varaasi, niin joku kerta pistän sen taskuun ja tuon meille <3

  VastaaPoista