sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Viimeinen viikonloppu Tampereella

Niin se vaan aika menee.. harvahammas vietti vikan viikonlopun Tampereella patsastellen Sokoksen edessä, hurmaamalla Stockmannin myyjiä ja keräten katseita ja rapsuttelijoita, ja kaiken kruunasi riekku-treffit Unna-Kanelin kanssa!! :) Nyt sitten kotona mietittään mitä ihmettä nää laatikkokasat meinaa ja eiköhän sitä kohta hampaita (mitä niistä nyt on jäljellä) kokeilla laatikoiden nurkkiin. Ainakin jos mie yhtään tuota apinaa tunnen ;)

Ja kasvettu taas on, Unna tosin ei jäänyt paljosta jälkeen ja typyt oli melkein prikulleen saman kokoiset; Vilma tällä viikolla 8,8kg ja sen eestä sai 18cm matolääkettä. Unna kyllä kaunistuu kaunistumistaan ja oli jo kasvattunut vähän aikuisen karvaakin selkään mustaksi juovaksi, mut muuten oli melko ruskehtavan harmahtava mahtavalla valkoisella pohjavillalla :) Ja kyllä ne apinat jaksoi painia. Ei meinattu millään malttaa lopettaa vaikka kuinka väsytti jo. Ja painoakin kertyi matkan aikana turkkiin varmasti monen kilon verran! Unnalla varsinkin oli melkoinen helmikaulanauha! Ja painiessa tosiaan Vilman hammas katos johonkin Unnan turkkiin ja toinen nökö sitten lähti kotona. Nyt on meillä pieni jänö mahtavine etuhampaineen! ;) Muutkin etuhampaat jo heiluu, kovasti vaan ootellaan, että milloin ne kulmurit alkais kans heilumaan!

5 kommenttia:

 1. Ihana korvapuoli harvahammas! Velholla on vielä (ihme kyllä) kaikki maitohampaat tallella ;)

  VastaaPoista
 2. Joko ne kuiteskin heiluu? Vilmalla ovat heiluneet oiskohan noin viikon verran, osa enemmän, osa vähemmän. Saa nähdä kuinka nopeasti nuo alkaa harvenemaan. Semmoiset Pedigree DentaStix tekarit vois olla paikallaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo vähän ainakin tuntuvat heiluvan :) Naskalit vois kyllä jo lähteä, ei niitä ainakaan ikävä tule ;)

   Poista
 3. Vilma on niiiin <3 en malta oottaa millanen kaunokainen siitä vielä kasvaa!

  VastaaPoista