tiistai 26. helmikuuta 2013

16 vk

Jep, elikkä rötkäle ja rötkäleen sisarukset täytti nyt viikonloppuna 16 vk ja viimeiset penturokotukset on nyt takana kaikilla :) Meidän rötkäle pitää edelleen kovasti kiinni sinisistä silmistään ja turkkiinkaan ei hirmuisesti aikuisen karvaa ole alkanut ilmaantumaan. Katselin juurikin Okran kuvia samalta ikäkaudelta ja Okralla oli jo silloin kaikki korvat pystyssä ja takatukka takana, samoin varsinkin kuonon karvoitus oli alkanut muuttumaan hurjasti ja selässäkin näkyi pitkää mustaa karvaa.. mut ei Vilmalla, vieläkin on karvoitukseltaan pennun pörreä :D Tosin ulkomuodolta alkaa jo vähän koiraa muistuttamaan ja nyt on alettu saavuttamaan koipeliinivaihetta ;) Ei oo enää Okrasta paljoa jäljessä korkeuden suhteen!!! Saa nähdä minkälainen hongankolistaja siitä sitten kehkeytyy..

Ja koipeliini apinalla olis tänään ihan eka pentukurssi edessä! Saapas nähdä miten sekin sujuu!!! Malttaako apina keskittyä ollenkaan..


Okra 16 vk (kuonon karvoitus oli ihan saman vaaleaa kuin muuallakin pikku-pentuna)

Mikon kommentti tästä kuvasta oli, että tuo toinen eläin on koira, 
mutta mikä ihme tuo toinen on ;D


2 kommenttia:

  1. No voihan! Pikku-Okra villanuttu ja Vilman vinksisvonksiskorvat ovat aika somat varusteet.

    VastaaPoista
  2. Nuo Vilmukan korvat on kyl ihan oma lukunsa ;) Ne nousee ja laskee, mut ei milloinkaan oo kumpikin korva ylhäällä yhtä aikaa, ainakaan pysyvästi!! Esim. tuossa kaks viikkoa sitten, kun Vilma töröttää sohvalla olisko 14vk poseerauksessa, niin se on toisen puolen korva joka on ylhäällä!!

    VastaaPoista