sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pentukoulutusta ja muuta kivaa

Taas se on yks viikko takana ja kasvua tapahtunut niin fyysisesti kuin henkisesti.. fyysisesti meidän vaaka näytti tällä viikolla 10,7 kiloa ja henkisesti kasvua on kyl tapahtunut paljon enemmän, kun aloitettiin pentukurssi! :) Hienosti Vilma jaksoi vetää! Pentuja oli sisähallissa 8 kappaletta ja niistä ei välitetty tuon taivaallista, kun oli nakkia tarjolla! ;) Harjoiteltiin näin aluksi ihan perusjuttuja eli luoksepäästämistä, istumista, kontaktia, sivulle tuloa, mukana kulkemista ja maahan menoa. Harjoitukset kesti 1,5 tuntia, jonka jälkeen oli vielä pienet leikkihetket, että apinat pääsivät vähän paineita tasoittamaan! Väsynyttä porukkaa oli tunnin jälkeen, mut tosi hyvin Vilmukka jaksoi keskittyä ihan loppuun asti! Ja hienosti veti kaikki harjoitukset ja sai kehuja osakseen! :D

Kotona ollaan sitten jatkettu harkkoja ja antaumuksella Vilma kyllä vetää. Kotona ollaan myös harjoiteltu luoksepäästämistä ja siinä auttaa hirmuisesti nämä naapurin vekarat! Ihmiskavereita Okralla ja Vilmalla riittä ihan kilpailuksi asti! ;)

Nyt sitten odotetaan malttamattomasti ens viikkoa, kun ollaan sovittu treffit poikien kans; pakataan koirat autoon ja lähetään pöristelemään ens viikonloppuna pääkaupunkiseudulle tapaamaan Velhoa ja Eppua!! Mielenkiintoista on nähdä, että miten poijaat muistaa meidät vai muistaako ollenkaan!!

Into pinkeenä lenkille! ;)

 





 Tää eläin on ihan selvästi sukua sudelle, mrrrr!

 

1 kommentti:

  1. Voe Vilima ja Viliman höröttimet! Tuo intopinkeenä -perpeili on aika huippuotos ;-D

    VastaaPoista