sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Sukulointeja osa 1

Nyt olis aivan ihana viikonloppu takana. Ja sen näkee siitäkin, että kovasti väsynyttä porukkaa löytyy tällä hetkellä tän katon alta; simmut luppasee ihan jokaisella, taidettu saada raitisilmamyrkytys tms! ;)

Elikkä lauantaina suunnattiin auton keula kohti Vantaata (tää on melkoisen liikkuvaa porukkaa tää meidän lauma, jos ette oo vielä huomanneet ;D ) ja nakattiin kimpsut ja kampsut yöpaikkaan (siitä myöhemmin) ja lähdettiin Susannan lauman kans Sipoonkorpeen!! Viime tapaamisesta olikin kulunut melkein päivälleen kolme vuotta!! Miten se aika rientääkin niin hirmuista vauhtia?!? Ja kovasti olikin tapahtunut näiden kolmen vuoden aikana; Hippa-nappulasta oli kasvanut iso aikuinen koiruli ja emo eläimiä oli tullut meidän kahdesta karvakorvasta ja laumat oli kasvaneet kummassakin perheessä :) Ja siten turistavaa riitti ihan hirmuisesti meille kaksijalkaisillekin ;D

Lähdettiin sitten seikkailemaan tuonne korven metsiin osan lauman kanssa; mukaan pääsi tietenkin yhä niin iki-ihana Luna-mamma ja sitten pikku-Ritu ja meidän kakarat. Ritu ja Vilma löysi kyl heti yhteisen sävelen ja leikki-painit ja jahtaamiset alkoi samantein vaikka kokoero ipanoiden välillä oli hurja! Reippaasti Ritu jaksoi silti painia meidän koljatin kanssa ja taisi päästä välillä paineissa päällekin! Ihanan rohkea ja reipas pikku-koiruli! :) Kuvia retkestä alla. Toivottavasti nähdään seuraavan kerran vähän aikaisemmin kuin kolmen vuoden päästä!!! :D Ja kiitos Susanna, että pääsit meidän kans treffailemaan :)

 Luna-mamma ja pikku-Ritu (eli Okran äitykkä ja Okran siskopuolen tytär)
 Serkukset pylly vasten pyllyä pum-pum ;)


 Vilma näyttää, että tämmöinen 'apina' (vai olisko sittenkin pesukarhu Kanadan tuliaisina??) mie oon!

 Ritu antaa pusuja Okra-tädille :)

 Kyl niissä jotain samaa on havaittavissa..

 ..ainakin mitä kerjäysintoon tulee! ;)

 Ritu tiitterä


Toivottavasti nähdään pian uudestaan!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti