keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Sukulointeja osa 2

Susannan treffien jälkeen paineltiinkin yöpaikaan odottamaan seuraavan päivän treffejä poikien kans! Ja yöpaikka löytyi Helsingin pitäjänkylästä 1800-luvun tilalta!!! Met saatiin käyttöön koko tila itselle viikonlopuksi, mikä oli ihan mahtavaa! Ja maisemat myös; talot seudulla oli 1700/1800-luvulta, tuntui kuin olis palannut menneisyyteen. Ja sitä vain vahvisti tunne, kun saatiin seuraavana aamuna kärppä seuraksi aamupalalle! :)


Mut sitten asiaan eli Eppua ja Velhoa tapaamaan ja tietenkin poikien omia ihmisiä myös ;D Oli kyllä tosi mahtavaa seurata kolmikon paineja. Kukaan ei jäänyt paitsioon vaan tasaväkisesti painivat kolmikkona :) Ja vekarat näyttivät vielä muistavan toisensa :) ..ja meidät myös! Eppu oikein kiemurteli vastaan pusuttamaan piiitkästä aikaa. Ja voi pojat kun pojat oli kasvaneet! ;) Viimeksi kun nähtiin, niin apinat oli ihan pikkasia ja mahtuivat niin hyvin syliin, mut nyt olivat jo melkein Okran kokoisia!!! Ihan älytöntä! :) Ja kasvusta kertoi myös, että hampaita oli lähtenyt kaikilta. Eppu onnekas (tai pitäiskö sanoa, että Elina ja Jesse ;D ) menetti vielä kaks kulmuria painien yhteydessä!!! Okra emo kommentoi ipanoille, että mihin ihmeeseen ootte näin kauaksi aikaa kadonneet ja laittoi kakarat järjestykseen, mut sai sitten pojilta pusuja osakseen. :) Ihania pojan palleroita! Toivottavasti nähdään taas piakkoin ja ihan koko lauman kanssa!!!

 Ryhmäpainia

 Vilma näyttää pojille, että miten pyllyä keikutellaan tyttöjen tapaan


 Iiiihana mamma

 

  Äiti ja sen poika


 Velho ja Vilma sujahti koloon ;)

 Velho..

 ..ja Eppu. Ja ei voi kuin sanoa huokaus, voi poikia! :)

Saga ja Velho saattelemassa meidät kotimatkalle.  

Oli kyl mahtava viikonloppu. Kiitos tytöt treffeistä!! :)

Sitten jotain päivän piristykseksi; arvaa mikä eläin??
(Klikkamalla kuvaa sen saa isommaksi)

  Paviaani?

 Hypnotisointikykyjä omaava ahma?

Vaiko pulloposkinen opossumi?

 Ei, kun se on meidän Vilma!!! ;)
3 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia! Ihana päivä oli kyllä, kiitos teille että tulitte meitä moikkaamaan! :)
  Ja nauroin kuollakseni noille Vilman viimeisille kuville, ilmeikäs neitonen. :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, kiitokset vielä kivoista treffeistä! :) Ja Vilma on kyllä vallan hömelö otus ;) Toivottavasti nähdään taas pian!

  VastaaPoista
 3. Joo Vilman kans ei koskaan oo tylsää; sillä on aina hauskaa ja se hauskuttaa meitä ilmeillään ;) Hassu apina.

  Nähdäänpä viimeistään Katselmuksessa!! :D

  VastaaPoista