torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnoissa

Jep, täällä ja varmaan siellä kaikkialla muuallakin kevät on edenny nyt parin viikon aikaan ihan hurjaa vauhtia! Ja tänään lähtivät viimein jäätkin tuosta 'meren selältä'! Kovasti tulee kiire Mikolla saada meidän soutuvene maalatuksi! ;D Ja kaikenlaisia keväänmerkkejä ollaan koirien kans bongailtu; västäräkkejä Vilma on jahdannu innolla pellolla ja sitten ollaan löydetty jo 3 viikkoa sitten ekat leskenlehdet ja pari viikkoa sitten alkoivat sinivuokotkin nostella päitään, ja lopuksi ihan varma kevään merkki; jäätelökojut!! Ja pitipä sitä viime viikonloppuna 'sortua' ja ostaa tötteröt (ei malttanut vappuun asti pihistellä..), kun käytiin koirien kanssa keskustassa saaristolaismarkkinoilla :) Niin joo ja siitä saa taas olla iloinen Vilmukasta, että miten mallikkaasti käyttäytyi siellä vaikka ryysistä oli ihan hirmuisesti ja kalakojuja ym. vaikka millä mitalla levittämässä sulotuoksuja. Hyvin jaksoi ipana seurata mukana eikä ollut tempomassa joka kojun suuntaan, vähän vain ;D Nyt sitten innolla odotetaan viikonloppua; päästään näkemään sisaruksia ym. tuttuja Katselmuksessa ja mielenkiinnolla odotan, että mitä muut ihmiset on tästä meidän 'Omituisesta' mieltä ;) ja sitten vielä saadaan Sveitsin vieraita ja Anna ja Sami kylään! Paljon on touhua viikonlopuksi :) Tässäpä muutamia kuvia parin viime viikon ajalta. Niin joo meinas ihan unohtua, että olihan tuolla otsikolla tarkoituskin; Vilmalla (ja meillä muillakin) on kyl hirmuisesti kevättä rinnassa ja vauhti on vain yltynyt.. ei meinaa menoa hidastaa mikään ja metsässä ja pelloilla riekutaan ihan valtoimenaan! Ja Vilmukan riemuksi löydettiin frisbee tuolta läheiseltä rinteeltä ja sitä Vilma jahtaa ihan antaumuksella. Pää korkealla loikkii menemään; hyvä että tassut edes koskettaa maata, kun ipana koittaa bongata mihin frisbee on menossa. Sitä kun seuraa niin ei voi kyl muuta kuin tulla hyvälle tuulelle :)

   
1 kommentti:

  1. Onpas kiva nähdä huomenna. Vilma senkun kummallistuu. ;) Miten lie nuo korvat sitten lopulta asettuvatkaan. Hassu otus. <3

    Ritulla on vähän samanlainen meininki kevään suhteen, kaikki linnut, perhoset ja tuulen riepomat viime syksyiset kuivahtaneet lehdet saavat neitokaisen innon piukalle ja jahtauspuuhiin. Samoin kaikki keväiset tuoksut ja muut ihmeellisyydet, jotka ovat paljastuneet lumen alta. Veikkaan, että täälläkin tyyppi ois tohkeissaan frisbeestä, pitäisikin melkein hommata sille ja käydä jossain pellola heittelemässä. Vois olla ihan hitti. :)

    VastaaPoista