sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Treeniviikko

No nyt on Vilma saanut semmoisen annoksen koulutusta, ettei paremmalla väliä! Viikko sitten käytiin ensimmäisellä rally-toko kursilla (tänään olis kans kurssi tiedossa) ja opiskeltiin siellä vaikka minkälaisia pujotteluita ja pyörähdyksiä ja kieppejä niin, että tunnin lopulla oli jo ihan pää sekaisin! Hienosti Vilma kyllä veti ihan ekakertalaiseksi ja ryhmän ainoaksi pennuksi. Tehtiin siinä tunnin lopulla vielä 9 tehtävää sisältävä rata ja Vilma suoritti sen niin taitavasti, etä heti oltais saatu hyväksytty suoritusrasti, vaikka osa liikkeistä oli semmoisia, että eipä se niitä ollut ennen tuota tuntia tehnyt. Mut tosi isoksi osaksi noin tehtävät vaati seuraamista, niin ei tuu ongelmaa kunhan vierellä malttaa kulkea eikä lähteä hölkyilemään omia aikojaan :) Mulle varmaan hankalampaa, että miten mie saan tuota hihnaa kieputeltua niin, että ei olla ihan solmussa ja hoksattua, että mihin päin tässä kummankin pitää pyörähtää ;D

Sitten tosiaan viikolla käytiin kahtena iltana Katselmus-treeneissä :) Tavattiin siellä Vilman velipuoli Riihisillan Pellervoinen (Peile) ja sitten Wiima-neito ja muita. Mukavasti meni sielläkin ja hienosti Vilma malttoi seurata, vaikka oltiin nyt ihan ekaa kertaa ulkona treenaamassa. Mie jo ennen treeniä kuvittelin, että sillä unohtuu korvat kokonaan, niin kuin joskus lenkillä, kun pitäis päästä kaikkien kans leikkimään, mut Vilma käyttäytyikin tosi nätisti ja hienosti törötti paikallaan seisomassa ja seurasti kun juostiin rinkiä. Saa sitten nähdä, että miten käy 'tosi' tilanteessa, kun on kymmeniä koiria haukkumassa tauotta vieressä..

Ja kaiken tuon tokoilun lisäksi, mitä illalla ollaan kans treenattu kotona, ollaan treenattu pesemistä. On nimittäin alkaneet melkoiset rapakelit tällä suunnalla ja eilen satoi peräti vettäkin. Lumet sulaa hurjaa vauhtia ja Vilmalla alkaa tulla haasteita löytää pissapaikkaa.. se nimittäin on sitä mieltä, että ei mihinkään muualle voi tehdä tarpeitaan kuin hangelle. :)1 kommentti:

  1. Hauska lukea kommenttisi Rally-Tokosta, sillä mulle se oli samanlainen kokemus kun talvella kävimme kokeilemassa; koira kyllä mennä toohotti ihan hienosti seuraten, mutta minulla pakkasi menemään hihna sekaisin ja unohtelin mihin suuntaan piti radalla mennä.

    Hauskaa se oli, Wiimakin tykkäsi ja nyt kävikin juuri ilmi, että saamme jatkoa kurssille kesän mittaan.
    Tsemppiä vaan treeneihin, reipas Vilma :)

    VastaaPoista