torstai 18. lokakuuta 2012

Odotusta

18.10.-12

Odotustapa tämä ja Okran räpläämistä..

Ekan kerran käytiin ultraamassa Okraa Torniossa Mikon äidin tykönä 15.9. silloin ei vielä näkynyt mitään muuta kuin, että kohtu oli suurentunut, mut pennuista ei vielä tietoa. Käytös neidillä kyllä muuttui heti juoksujen loppumisen jälkeen. Lenkillä saa nykyään raahata Okraa perässä.

Noh sitten ekat varsinaiset 'merkit' näkyi jo seuraavalla viikolla; nimittäin Okralla alkoi sellainen valkoinen vuoto, joka ei haissut miltään. Ruokahalu katosi 5ksi päiväksi seuraavalla viikolla ja neljännellä viikolla vyötärön ympärys alkoi kasvaa: alussa 52cm; 3.9. 54cm; 6.9. 56cm; 10.9. 61 cm! Läpinäkyvää vuotoa alkoi myös 4llä viikolla ja 4nen viikon lopussa löydettiin Okralta uusi nisä!!!! Hah, nyt niitä on 10, onkohan pentuja tulossa yhtä monta!?! ;-)

Ja lopullinen varmuus saatiin pari päivää sitten, nimittäin ultrassa näkyi ainakin 5 pentua!!! Hassuja olivat kun hyppelivät sikiöpusseissaan vaikka miten! Mie laitan pari kuvaa ja videon alle!


Kun klikkaa oikeassa alareunassa olevaa neljän hakasen kohtaa, niin saa videon koko näytölle; pois videosta pääsee esc - näppäimellä.

 Pennut sikiöpusseissa: Musta pyöreä 'reikä', jonka sisällä näkyy pennun pää.


 Pentu pitkittäin


Pentuja olisi siis varattavissa ja asiallisia sähköposteja voi laittaa osoitteeseen katja.anttila[at]yahoo.com; pentujen arvioitu syntymäaika olisi 5.11. ja sopivalla ajoituksella pennut on luovutusikäisiä juuri jouluviikolla!!!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä odotukseen :) Vaikutatteko te taas Oulussa? Jos, niin miä voin tarjoutua tulemaan kuvausreissulle sitten kun alkavat olla koiran näköisiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Met asutaan nyt Tampereella, mut Oulun suunnalle ollaan tulossa tuossa joulun tietämillä, eli juurikin niihin aikoihin ku pennut olisi luovutusikäisiä. Tosi iso kiitos kuvaustarjouksesta!! :) Mie ilmoittelen sulle, jos me keretään silloin piipahtaa kylässä tai jotain ku siitä ohi ajetaan, jos sie et ole lähdössä kans jouluksi jonnekin? Rapsutuksia sinne teille karvakuonnoille!!

    VastaaPoista