sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

1 viikko takana

Ei voi kyllä mitenkään uskoa, että siitä on jo viikko, kun pennut putkahtivat maailmaan! Koko viikko on menny aika horroksessa, kuten voitte kuvitella. Tosiaan tuo Vilman syömättömyys aiheuttaa sen, että äitykkä ei saa kunnolla nukuttua yöllä (varmaan ihan hirveä nälkä) ja ollaan sitten valvottu mekin... Mut onneks tosiaan on ollut nyt useampi vapaapäivä, niin ollaan voitu vuorotella ja saada vähän univelkoja purettua :) Vilma myös :) Joten kokoajan parempaan suuntaan ollaan menossa. Huomenna pitäisi sitten uskaltaa jättää Vilma yksin pentujen kans, ku pitäis lähteä töihin... Meen varmaan jo kuudeksi ja tuun aikasten takaisin, kun taas Mikko lähtee vasta yhdeksältä, niin ei siitä montaa tuntia sitten yksinoloa tule. Pitäis melkein asentaan nettikamera valvomaan, että mitä täällä tapahtuu! ;D

Mut 1 vk "synttäreiden" kunniaksi lähdettiin tänään käymään juhannusajelulla! Tosi hyvin meni! Pennut nukkui ja ruokaili tyytyväisenä autossa! <3 Eiköhän niistäkin autoilijoita kehity! ;D Parempi olisi! Nyt pitäis vielä aloittaa seuraava operaatio, nimittäin kynsien leikkaus! Saa nähdä miten menee!!! Tässäpä kuvia ipanoista ja video miten ne rääkkää Vilmaa nykyään, ei säälin häivääkään ;D Tuon rääkkäyksen seurauksena jokainen on tuplannut painonsa syntymästä, kuten kasvukäyristä näkyy!





 autossa



4 kommenttia:

  1. Melekonen viikko teillä takana! Autoseikkailuunkin jo ehtineet 😃 Pulleiksi maitoporsaiksi hurahtaneet kaikki!

    VastaaPoista
  2. Melekonen viikko teillä takana! Autoseikkailuunkin jo ehtineet 😃 Pulleiksi maitoporsaiksi hurahtaneet kaikki!

    VastaaPoista
  3. Te olette sitten saaneet maistaa todellista vauva-arkea univelkoineen. Lohdutuksena voin sanoa, että onneks se kestää vain sen 7-8vkoa eikä 18- vuotta. ;) Ihania palleroita. <3 Mahtaa Vilman nisät olla hellänä, auts!

    Piia

    VastaaPoista
  4. Nuorena on vitsa väännettävä. :D Eiköhän nuista matkailijoita tule, ku noin aikasin aloitetaan. ;)

    VastaaPoista