keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Lääkärillä

Niinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävi, että kotikonstit ei riittäneet taltuttamaan ripulia :( Se nimittäin muuttui yön aikana pelkäksi limaiseksi vereksi ja lämpökin nousi. Kaiken lisäksi Vilma lakkasi tyystin juomasta. Vilma ei myöskään nukkunut yöllä yhtään ja vain läähätti. Aamulla oli jo ihan maaninen. Joten ei auttanut kuin lähtä lääkäriin. Siellä Vilma sai 4 tunnin ajan nesteytystä suoraan suoneen ja matkaan lääkettä jos toista. Antibiootit jätettiin nyt vielä ottamatta, kun ne voi vain pahemmin sekoittaa suolen. Vilma kuiteskin rauhoittui silmin nähden lääkärillä ja sai nukuttua ja ruokakin alkoi taas lopulta maistumaan ja vesikin on jo kelvannut. Ripuli tosin vielä jatkuu, mut jospa nää lääkkeet (maitohappobakteereja yms.) auttais. Lisäksi saatiin vatsaystävällistä ruokaa mukaan. Pennut on kuiteskin taas kasvaneet hyvin, pikkuinenkin 30g!!! Ei vaan kestäis Vilman tuommoisella ruokinnalla paastota yhtään! Tässä jotain kuvia lääkäriltä.




3 kommenttia:

  1. Voi Vilmaa - hyvä, että olo saatiin kohenemaan lääkärillä ja toivottavasti ripuli talttuu vatsaystävällisin konstein. Hyvää vointia ja hyviä yöunia koko teidän poppoolle!

    VastaaPoista
  2. Voi Vilma-ressukkaa, pikaisia paranemisia ja paijauksia! Onpas silti kiva lueskella pitkästä aikaa pentujuttuja blogista. Toivottavasti pikkutyttökin jatkaa tasaista kasvua ja kirii muut kiinni :)

    VastaaPoista
  3. Voi emosta, rapsutuksia ja paranemisia Vilmalle!

    VastaaPoista