maanantai 19. kesäkuuta 2017

Eka päivä

Niin se on nyt eka päivä pennuilla ja uudella emolla takana. :) Kohtuullisen hyvin on mennyt. Vilma on syönyt ja juonut hyvin, mutta nukkua ei ole vieläkään kauheasti malttanut. Koittaa toki torkahdella samaan aikaan kun pennutkin nukkuu, mutta ongelma on, että niitä on nyt niin monta, että melkein kokoajan joku on hereillä ja nisällä ja sitä sitten pitää hoitaa... Jospa ensi yö olisi hieman helpompi ja Vilmakin saisi kunnolla nukuttua ainakin muutamia tunteja. Mut tosiaan muuten tosi hyvin on mennyt. Pennut on kasvaneet 20-30g eli noin 10% eilisestä. Ainoastaan viimeisenä syntyneen pienimmän tytön paino on pysynyt samana. Hieman huoli minulla on tästä pennusta, mutta jospa sekin alkaisi kasvamaan. Ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen itkuinen ja ainakin koittaa etsiä nisää, tosin otteet ovat vielä haparoivia verrattuna muuhun porukkaan, joka sai muutenkin etumatkaa hommaan, parhaimmat ja ravitsevimmat maidot (olivat varmaan tyhjentäneet nisät siihen mennessä ku pikkuinen syntyi) ja olivat isompia jo alun alkaen. No mutta aika näyttää... toivotaan parasta. Tässä olisi jotain kuvia tältä päivältä söpöläisistä.
3 kommenttia:

  1. Ihanuuksia <3 Toivotaan, että pahanpohjimmainenkin alkaa kasvaa siskojaan kiinni. Erotatko pennut toisista ilman apumerkintöjä?

    VastaaPoista
  2. Ihana katras. <3 Vilma kuulostaa tunnolliselta emolta, ehkäpä sekin malttaa sitten nukkua, kun on alusta päästy yli. Malttaako sentään käydä pihalla ja syödä, varmaan heti kiire pentujen tykö? ;) Kasvutsempitykset pikkuiselle.

    VastaaPoista
  3. Siniset on kyllä niin saman näköisiä, että vielä on hieman hankala niitä erottaa toisistaan, osalla on vähän enemmän valkoisia alueita kuin toisilla, mutta äkkiseltään menee kyllä sekaisin! Mustat erottaa helposti toisistaan, ei vaan koon takia vaan isommalla on ihanat punaiset merkit ja pikkusella taas enemmän valkoista rinnassa. Ja joo Vilma hoitaa hyvin, pihalla just malttaa käydä ja nyt illalla suostu peräti vähän aikaa leikkimään meidän kans, mut ruoka tarjoillaan petiin!

    VastaaPoista