tiistai 20. kesäkuuta 2017

Voi sontiainen

On tää melkosta. Vilmalla nimittäin alkoi ihan hirveä ripuli yöllä. Mulla on nyt kesän mattopyykki alkanut varhaisessa vaiheessa, ku yks matto on pesussa lapsivesien takia, toinen synnytyseritteiden ja istukkaverien takia ja nyt kaks isoa olohuoneen karva-mattoa on ihan ripulissa :( Voi Vilma parkaa. Lisäksi lämpötila ei oo vielä laskenut alle 39 asteen. Voi johtua kasvaneesta maidontuotannosta (siis tosiaan maidontuotanto nostaa lämpöä ihan reilusti ja ekana päivänä se on ihan normaalistikin 39,5-39,3 astetta) ja osaksi ripulista. Soittelin eläinlääkärille aamulla ja nyt vielä seuraillaan tämä päivä, josko laskisi alle 39 asteen. On se nyt jo hieman tippunut aamun 39,5 asteesta, käväisi 39,1 asteessa ja on nyt 39,2 astetta. Ripulilääkettä Vilma on myös syönyt. Ruoka ja juoma onneksi maistuu ja muuten jaksaa hoitaa pentuja vaikka edelleenkään ei oo hirveesti nukkunut. Voi mun pientä koira-parkaa.

Mut pikkuisen kohdalta hyviä uutisia. Ainakin mitä aamulla mittailin, niin oli kasvanut yli 10g. Pitää tässä kohta punnita uudestaan, niin saa vertailukelpoiset luvut eiliseen. Mie aamupäivällä ihan varmuuden vuoksi keittelin sille koiranmaidonvastiketta, mutta kun olisin alkanut sitä antamaan, niin pentu olikin niin ahnaasti kiinni nisässä, että ihan turhaan meni maidon keitto :D Hyvä juttu!!! Jospa tää tästä kunhan saadaan seuraavaksi Vilma kuntoon!2 kommenttia:

  1. Jee, pikkuinen 220g! Eilen oli 200g, joten paino noussut täydet 10%!!! Helpotus on joskus käsin kosketeltavaa <3, toivottavasti tämä linja jatkuu. :)

    VastaaPoista
  2. Hieno homma, että pikaraisen painokäyräkin lähti kasvuun :-D Vilma-emoselle myös nousujohteista vointia!

    VastaaPoista