lauantai 22. heinäkuuta 2017

Söpöyttä sylin täydeltä

Tänään ollaan keretty taas vaikka mitä. Aamu alkoi valmistautumisella iltapäivän vieraiden tuloon. Nimittäin koirien pesulla!! Yöllä oli ollut ihan hirveä pissa-show ja aamulla koko kylppäri oli täynnä pissaisia tassunjälkiä ja apinat haisivat sen mukaisesti! Pääsivät sitten "uimaan" kooliin! Ja hyvin meni sekin! Ei kyllä hirveesti pyristelty vastaan ja kukaan ei vinkunut. Turilas ehkä oli eniten hämmentynyt asiasta, mutta hyvin meni sekin pesu. :) Tassuja ollaan tätä ennen pesty ipanoilta hanan alla useampia kertoja, mut nyt oli eka "uintireissu".

Iltapäivällä sitten tosiaan tuli vieraita Kälviästä asti :) Ja yksi typyistä löysi omat ihmisensä. :) Vilma oli pentujen suhteen edelleen vähän puolustuskannalla. Koittaa olla maailman paras äippä. Mahtaa tulla Vilmalla suru puseroon muutaman viikon päästä, kun pennut lähtevät omiin koteihinsa. Saa nähdä miten sitten suu pannaan. Onneks yksi ipana jää tänne Vilman ja Okran seuraksi :) Mut tosiaan pennut saivat aimo annoksen sosialistamista ja mikä parasta tyttöjen toimesta. Tuntui tykkääminen olevan molemmin puolista, kuten söpöys-kuvista voi päätellä :) Pennut näyttivät parhaimpia puoliaan ja eivät täysin syöneet vieraita! ;D

Palkkioksi saivat sitten iltaruuaksi raakoja kanansiipiä tutkittavaksi! Olivat kyllä mielenkiintoisia ja makoisia ;D Niin ja agilitykoiria ipanoista kans on tulossa kovalla tohinalla. Kiitäjäinen harjoitteli tasapainottelua kiipeilemällä kalliolla ja muut valloittivat "agilityputken". Ihan hirmuisella vauhdilla ryntäsivät putken läpi ja eivät ollenkaan pelänneet esim. putken rapisevaa pohjaa. Meinasivat vaan iskeä hampaansa siihenkin ;D

1 kommentti:

  1. Siis nämä ovat joka päivä vain söpömpiä ja söpömpiä! Ja kun ne ovat olleet söpöjä jo ihan alussakin:)Ja on niin kiva seurata, kuinka värit kehittyvät.
    Ja onpa hienoa, että Otson ekat lapset on jo rekisterissä, se tekee jotenkin virallisen olon, ja tietysti myös Vilman lapset :) :)

    VastaaPoista