maanantai 17. heinäkuuta 2017

Vekaroita

Tänään meillä oli vieraita naapurikunnasta; Liedosta ja omien koira-ipanoiden lisäksi pihassa vilisti ihmis-vekaroita! :D Sekä ihmisvekarat että koira-ipanat olivat tosi valloittavia keskenään!! :D Ihanan rauhallisesti lapset käsittelivät pentuja ja eivät pennutkaan kaikista terävimpiä hampaita heihin kokeilleet. Vanhemmat ja isovanhemmat tosin saivat kyllä tuta hampaiden tiukan otteen ;D Melkoisia piraijoita kakaroista on tullut! Pitää alkaa kohta suojaamaan pesuhuoneen kaappeja!! Ensi viikoksi suunniteltiin vastavierailua Lietoon ja pennut pääsevät myös näkemään kissan ekaa kertaa. Mielenkiinnolla odotetaan, että miten se menee! Ja tosiaan lapsien kanssa ipanat pääsevät sitten taas leikkimään. Sitä sosialistamista ei tosiaan voi saada liikaa ;D Kiitos Piia ja Jesse vierailusta ja nähdään ensi viikolla! :)

Niin joo värikoodit pennuille olisi varmaan hyvä kertoa kaikille, että kuvista voi hieman päätellä kuka vilistää missäkin:

Hiekanvärinen: Sinikiitäjäinen
Sininen: Kesäturilas - Minos
Oranssi: Juovakirppa
Vaaleanpunainen: Pikkukauniainen
Keltainen: Mustanirppu
Punainen: Neilikkapirkko - Kerttu2 kommenttia:

  1. Voi että Katja miten ihania pikku vekaroita! Ja väri ei ole pääasia, mutta näissä pennuissa on aivan ihania värisävyjä! Ja iloisen kekseliäät nimet olet heille antanut :)
    Ymmärrän hyvin, ettet millään malttaisi niistä luopua. Voi kun asuisimme vähän lähempänä niin tulisin oitis pussailemaan :)

    VastaaPoista
  2. Joo töissä käyntikin on nykyään hankalaa, kun aamulla ei mitenkään malta lähteä pois pentujen tyköä! ;D Onneks loma alkaa ens viikolla! :D Jos muuten ootte kotona nyt heinä-elokuun vaihteessa, niin me voitais ajella Paraisten suuntaan ja pennut voisi käydä moikkaamassa Wiimaa? Saisivat ajokokemusta ja näkisivät muitakin koiria :D Jos siis teille vain sopii :)

    VastaaPoista