keskiviikko 30. tammikuuta 2013

12 vk ja eläinlääkärin syyni

Jaha kerkesinpä sitä taas pieneksi hetkeksi istahtaa kirjoittamaan blogia. Tää viikko onkin menny ihan hirveissä kirjoitus-työhommissa; ihmisiltä pitäis kieltää viikonlopputyöt ku toisille kertyy sitten maanataiksi semmoinen määrä hommia, että alta pois ;D

Tosiaan ipanat täytti 12-viikkoa lauantaina ja sehän merkitsi jokaiselle eläinlääkärin visiittiä. Mie kyllä oon nyt hirmuisen ylpeä ihan kaikista kakaroista vaikka itse sanonkin ja paukuttelen henkseleitä apinoiden puolesta! Hienoa työtä on tehty jokaisen ipanan kotona, että millaisia koirakansalaisia näistä on tullutkin :) Nimittäin saivat kovasti kehuja lääkäriltä ja kaikki antoi kopeloida itsensä ilman hangoitteluita vastaan ja kaikkia kehuttiin erittäin reippaiksi ja rohkeiksi koiran aluiksi :) Vilma sai lääkäriltä kehuja myös rauhallisuuden suhteen; vaikka sitä mie en kyllä aina ihan allekirjoita ;) Ja tosiaan rokotukset meni jokaiselta niin, että sitä ei edes huomattu; olisivatkohan perineet Okran kivunsietokyvyn ku meidän isolla apinalla sietokyky on hirmuisen korkealla ja esim. Okran pentutestissä kun tassua nipistettiin, niin sanottiin, että onko tällä ipanalla tuntokykyä ollenkaan!! Mut pitää se kyllä ollakin tuon kivunsietokyvyn korkea kun tuon pikku-apinan kans koheltaa, karvatupot vain lentelee! ;) Niin joo ja yllätys, yllätys eläinlääkärien kommentit meidän apinoista oli, että ovat kyllä ikäisikseen isokokoisia, mut kukaan ei ollut liian lihava tai laiha vaan hyvässä lihassa ;) Vilmalla puntarin mittari värähti 7,4 kiloon; Velholla 7,6 ja Epulla 8,3 kg! Unnan painoja vielä odotellaan; Unna on varmaan ainoa, joka on lähelläkään lapinkoiran normaalipainoa, vaikka iso tyttö sekin on! :)

Mie muuten sain Epusta pari kuvaa! Kiitos Elina! On siitä vain kasvanut komistus, tai noh ainahan se on ollut se apinalauman katseenvangitsija ja sitä Eppu näyttää kyllä olevan tulevaisuudessa yhä enenevissä määrin! Samoin Velho on hirmuinen komistus mahtavine merkkeineen, kuten myös Unna :) Anyway, nyt pari kuvaa Epusta, ekassa pikku-Rambo on just heränny auton takapenkillä!
Ja sitten Vilmukan viikkokuvat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti