lauantai 5. tammikuuta 2013

9 viikkoinen jötkäle

Tänään synttäreiden kunniaksi ollaankin keretty on vaikka mitä. Aamulla suunnattiin matka pentutapaamiseen!! Paikallinen eläinlääkäriasema Eläinystäväsi lääkäri järjestää pentupiirejä viikoittain lauantaisin ja nyt oli meidän eka reissu sinne! Vilmalla meni tämä kerta vielä vähän ihmetellessä, että mitä tää homma oikein on, kun koiria oli se 15 peuhaamassa samassa tilassa ja melske sen mukainen! Hauska reissu oli ja ensi viikolla uudestaan! Unna-Kanelin porukalle vihjeeksi, että teretulemast mukaan!!! :)

Kaiken tuon peuhaamisen jälkeen tuli ainakin meille Mikon kans hirmuinen nälkä ja lähdettiin lekurilta Tammelan torille hakemaan aamupalaksi mustaa makkaraa!! On se kyllä hyvää tuoreena ja raikkaassa pakkaskelissä. Vilmakin oli ihan samaa mieltä! ;)

Niin joo lääkärillä punnittiin Vilma, nyt oli mittarissa 5,4 kiloa!! On ne kyllä järkäleitä! Varsinkin kun sitten pihalla nähtiin 10-viikkoinen lapinkoiranpentu (sitä ei tällä kertaa päästy lähemmin tapaamaan, kun oli saanut silmätulehduksen) ja se oli varmaan vain puolet Vilmasta! On kyllä Okralla ollut melkoisen ravitseva maito tai jotain kun nää on sellaisia köriläitä.. saa nähdä tuleeko Eppu-Napista sakemannin kokoinen, kun toissapäivänä tassut oli jo Okran tassujen kokoiset!!!! Hauskasti muuten Vilmalla on edelleen sinertävät silmät, saa nähdä muuttuvatko ne ruskeiksi ollenkaan vai jäävätkö tuollaisiksi!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti