perjantai 18. tammikuuta 2013

Leikkihetkiä

Laitetaanpas tänne näin perjantain kunniaksi vähän päivitystä :)

Met ollaan tällä viikolla taas surffailtu kaupungissa ja vietiin esim. irtisanomisilmoitus vuokrasopimuksesta kaupungille. Ja kaupungilla kun oltiin, niin käytiin myös riekkumassa. Sovittiin pentutapaamiset tiistaille ja keskiviikolle ja Vilma pääsi mukaan ihan yksityisleikkeihin. Ekalla kerralla tavattiin australianpaimenkoira Mai ja seuraavana päivänä stabyhoun Ropo. Meno oli melkoista ja Vilma innostui jahtausleikkeihin ihan innolla. Main kanssa meni niin, että Mai oli se jota jahdattiin ja Ropon kans sitten toisin päin :)

Ja ollaan täällä muutenkin treenattu esim. pesuhommia lenkkien jälkeen, hihnassa kulkemista, istumista yms. fiksu tyyppi tuntuu olevan, jos nyt vaan jaksaa keskittyä eikä oo koko aikaa riekkumassa Okran kans. Ja on se melkosta se noiden riekkuminen. Ihan hirveetä painia ja hampaiden kolistelua. Eilen sitten kävi niin kun käytiin tuossa järvellä laukkomassa, että meikän luokse juoksi toinen otus turkki veressä ja toiselta tippasi verta nokanpielestä!! Ei onneksi iso haavaa ollu tullut, pikkaisen oli Vilma naskalihampailla nirhaissut Okran kirsua, mut olihan ne hurjan näköisiä, ku hirmu pakkasessa veri sitten jäätyi siihen turkkiin kiinni, yh! Okra vaan meinas sen jälkeen, että nyt loppu hetkes painit ja Vilma oli ihan nolona. Laukkasi välillä mun tykö ja sitten taas tuumasi, että joko sitä uskaltais Okran luo mennä lohduttelemaan, mut ei tohtinut ja oli sitten ihan hämillään. No eipä Okra siitä kauaa kaunaa kantanut vaan kohta oli taas leikit pystyssä. Eli mitä tästä opimme; emme yhtään mitään!! Apinoita mitä apinoita.














2 kommenttia:

  1. Mainioita riekkuapinoita! ;) Meillä kanssa painitaan useita kertoja päivässä, mutta ihme kyllä mitään haavereita ei ole vielä sattunut. Saga-raukan korvia kyllä välillä tikataan naskaleilla, ja hännässä roikutaan niin että kohta ei varmaan ole pölyhuiskusta mitään jäljellä ;D

    VastaaPoista
  2. Joo ihan samaa hommaa täällä. Okra parka on kohta ihan kalju. Vilmalla hännän lisäksi poskikarvat ja pyllykarvat on semmoiset joista tarrataan kiinni. Onneks tosiaan mitään isompia haavereita ei ole tullut ja toivottavasti se jäis nyt tähän. Kovasti odotellaan, että millos ne hampaat alkais vaihtumaan ;) Ja kovasti tsemmpiä sitten Epun ja Unnan omistajille, kun saavat kestää varpaissaan kaiken puruinnon!

    VastaaPoista