keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Lumileikkejä

Me ollaan otettu tää viikko ihan koulutuksen kannalta. Vilma on ollut Okran kanssa noin tunnin pätkiä jo yksin ilman itkuja (!!!!), luoksetuloa ja seuraamista ollaan harjoiteltu ahkerasti lenkeillä; ollaan käyty niin vapaasti laukkomassa kuin hihnassakin about 1,5 km lenkkejä ainakin kolme kertaa päivässä. On se vaan niin suloinen tuossa luoksetulossa, tuntuu ettei ole maailmassa kivempaa asiaa kuin laukkoa minkä kintuista pääsee meidän tykö; varsinkin kun on sitten lihalastupalanen palkkana odottamassa :) Ja kyllä sitä laukotaan ihan samalla antaumuksella vaikka palkkakin jäisi saamatta :) Suloinen tapaus.

Met käytiin myös kaupungilla pärräämässä ihan kahestaan. Hypättiin bussin kyytiin ja ajeltiin ihan ydinkeskustaan. Vähän toista ekaks jänskätti bussissa, kun ollaan niin korkealla ja bussin ikkunasta näkee vaikka mitä, mutta sitten kokeneen automatkustajan tyypilliseen tapaan loppumatkasta jo melkein nukuttiin :) Keskustassa käveltiin pääkatua pitkin hirmuisessa ihmisvilinässä ja väisteltiin kiireisempiä. Hyvin meni eikä tarvinut pelätä tai isotella ollenkaan. Pitää tässä vielä ottaa uusi retki lähipäivinä :)

Muuten täällä ollaan tosiaan ulkoiltu minkä ollaan keretty. Miepä laitan kuvakollaasin tältä päivältä tähän.

 Vilma osoittaa mieltä kuvaussession alusta! ;)Mut kyl sitten ääni muuttui kellossa kun päästiin läheisen järven rantaan ja voitiin jopa söpöilläkin.. 

Tosin sen jälkeen otettiin ketun häntä kainaloon tai paremminkin suuhun..

 ..syöksyttiin meikän kimppuun..
 .. ja rosvopäällikkö silmänaamioineen varasti kuvaajan hanskan..
 ..jolle annettiin kyytiä..
 ..kunnes saatiin ylpeänä tapettua se!

Tänään meillä olisi luvassa iltatreffit Unna-Kanelin kanssa! Saapas nähdä kuinka neiti on kasvanut!! Hienosti on Unnalla lähtenyt menemään ja kuulemma naapurustoa hurmataan, kun lenkillä seitsemän kymmenestä pysähtyy jututtamaan, että kukas se tämä söpöläinen oikein on :) Yksinoloa on myös ahkerasti harjoiteltu ja Unna onkin ollut nyt jo tämän viikon alusta yksin päivät kotona. Paikat on pysyneet ehjinä ja ilmeisesti suurimmaksi osaksi on rauhassa nukuttu eikä hirmuinen ikävä ole tullut. Mut kyl kuulemma on ilo rajaton kun isäntäväki kotiin palaa :)

Pojillakin on ollut kovasti treenausta ja tosiaan Velhon seikkauluista voi lueskella tuolta Velhon blogista. Eppu-Nappi on kans treenannu ahkerasti hihnassa kulkemista ja Korson keskustaa on valloitettu ja totuteltu ohikulkijoihin, autoihin ja kaikenlaiseen vilinään :) Yksinoloa on myös treenattu ahkerasti, pieniä pätkiä kerrallaan, niin kuin kuuluukin, että ensi viikolla malttaisi olla sitten pitemmän aikaa yksin. Kaiken treenauksen on kyllä palkinnut pentutreffit; Eppu on käynyt leikkimässä pentulauman kanssa ja kuulemma yksi 4kk lapinkoirapoikakin on tavattu, jonka kanssa ei millään maltettu leikkejä lopettaa. Miepä laitan tässä Eppu komistuksesta Elinan ottaman videon alle :)1 kommentti:

  1. Voi mahoton tuo söpöilykuva! Vilma on kyllä niin kauhian ihanan värinen :) Ja jatka tätä blogin kirjottelua yhtä ahkerasti, niin ihanaa lukia!

    VastaaPoista