perjantai 4. tammikuuta 2013

Onnea uusiin seikkailuihin!

Niinhän se meni, että eilen piti pari itkua tirauttaa, kun meidän pojat lähtivät uusia seikkailuita kohti; syvä huokaus! Mut toisaalta onnellinen saa olla pentujen puolesta, että pääsivät mahtaviin koteihin ja hienosti on asiat jo alkaneet rullamaan uusissa kodeissa :)

Pippuri eli Velho lähti Järvenpäähän Sagan kaveriksi ja siellä on jo laitettu hirmuiset painit pystyyn ja Pippurivelho on Sagan poskivilloja kurittamassa! Hyvin kuulemma matka sujui; vaihteeksi nukkuen ;) ja tutustuminen 'isosiskoon' meni mallikkaasti! :) Onnellinen saa olla reippaasta Velhosesta. Velhon seikkailuja voi sitten jatkossa seurata Sagan ja Velhon blogista täältä ja siihen löytyy linkki tuosta oikealta sivultakin, kohta Paimensukuinen lapinkoira Saga.

Nappi eli nykyään Eppu lähti sitten seuraavaksi ja haikeaa oli luopuminen. Eppu kuulemma hieman etsiskeli autossa siskojaan, mut nukahti sitten tyypilliseen tapaan autossa ja yökin meni kokonaan ilman vinkunoita :) Tänään Eppu on ollut sitten hieman apealla mielellä ja Elina on otettu tueksi ja turvaksi jota seurataan kuin hai laivaa. Mut kylläpä siellä Vantaallakin varmasti jo huomenna laitetaan paikkoja uuteen uskoon ja ollaan sukissa kiinni naskalihampailla ;)

Meillä kyllä kummasti rauhoitui meno talossa illaksi. Olivat kumpikin Okra ja Vilma varmaan vähän apeina ja riekkumiset jäi vähän vähäisemmiksi, mut tänään on Okra saanut sitten kestää koko Vilman riekkumisinnon ja poskivillat alkaa Okkerilla olla melkoisen kuolassa. Taitaa Okra tuumia, että ettekö te voisi tuostakin päästä eroon ;) Mut ei kyllä millään päästetä; Vilma on kyllä sellainen ilopilleri ja häntää vispataan koko ajan niin mahdottomasti, että koko takapää heiluu ja samoin kieli vilkkaa suusta ja pusuja satelee :) Hauska oli seurata Okran ja Vilman lenkkeilyä eilen illalla; tuli ihan elävästi mieleen Ruby Kanadasta ja Okra; Ruby eli Ruuti oli kokoajan Okran kimpussa kisuamassa ja nykimässä karvoista ja Okra tuntui vain nauttivan huomiosta.. ainakin välillä ;) Sama meno jatkuu nyt sitten Vilman kanssa ja Okralla on uusi 'purulelu' jonka kanssa peuhata. Okra oikein hakee Vilmaa leikkiin koko ajan.. taantunut taitaa olla meidän Okra-nappula pennun tasolle ;D

Tämmöistä siis täällä.. mie varmaan päivittelen tästä etiäpäin blogia vähän harvemmin eli en ihan päivittäin.. mut viikottain varmasti jotain kuulumisia laitetaan :)



Onnea matkaa pojat ja olkaahan koiruleiksi :)

2 kommenttia:

  1. Ihana on ollut seurata Okran pentusten taivalta marsuista maailmaa valloittaviksi koiranpennuiksi. :) Ovat muuten olleet yksi viime aikojen suloisin pentue, mitä vastaan on tullut! Kiva juttu, että ainakin Vilman ja Velhon kuulumisia mahtaa vielä netissä näkyä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elina, kyl ne vaan on ollu melkoisia halinalleja ja riekkuipanoita kaikki ja sydämensärkijöitä ;) On ollut kyllä aivan mahtava kokemus seurata pikkuisten kasvua ja kehitystä, en kyllä vaihtais mihinkään! :) Onneks Vilma sentään jäi kotiin, mie kyllä muuten olisin varmaan hajonnu ihan kokonaan! Ja saapa nähdä josko näitä apinoita näkyis joskus Katselmuksessakin netin lisäksi.. jää nähtäväksi ;D

    VastaaPoista