lauantai 15. joulukuuta 2012

6 viikkoa elämäniloa

Nyt ne olis sitten taas synttärit tänään ja synttäreiden kunniaksi matolääkkeet! Ja synttärivieraskin on tulossa kylään, Veera serkku Jyväskylästä :)

Luonteissa on tässä viikon sisässä tapahtunut hieman kehitystä..


Pippuri; hiljaisesta jässikästä on tullut riekkumapentu, joka on ensimmäisenä pörröpaineissa mukana ja meikää vetämässä hiuksista. Samoin mun nenää tykätään nuolla ja sitten testataan josko siitä sais hampaillakin kiinni ;) Kovasti seikkailemassa ollaan edelleen ja pihaa on vallotettu ahkerasti ihan yksinkin! :)


Nappi: on edelleen kaikkein ystävällisin ja kiltein pennuista. Rohkeutta on kerätty kovasti viikon aikana lisää ja eilen Nappi löysi myös tennispallon ilot ;) Nyt juostaan kämppässä pallon perässä häntä viuhtoen. Ja sitten pysähdytään vaanimaan siskoparkoja, joiden kimmppuun voisi hyökätä ja painolla kellistää ne! ;) Jos poikien luonteita vertailee, niin alkavat olla melkein samanlaiset, Nappi ehkä aavistuksen pehmeämpi ja kiltimpi luonteeltaan :)


Kaneli: Kaneli on meidän pusuttelija ja syliin pyrkijä; mut toisaalta itsenäinen typy, joka ei tykkää jäädä leikeissä altavastaajaksi vaan sitten otetaan kunnolla yhteen, jos niin on käymässä. Luonnetta sississä siis riittää ihanan ulkokuoren alla ja pusujen takana ;)


Vilma: Vilma apina on melkoinen riekkumapenikka ja hampaillaan testaamassa ihan joka paikkaa; varsinkin mun hiuksia. Viuhtoja viuhtoo mahottomalla vauhdilla eteenpäin ja iskee kimppuun! Eli luonnetta löytyy vaikka muille jakaa. Vaikka kyllä sieltä Vilmankin sisältä löytyy se pusuttelija ja syliinpyrkijä ja toisaalta kateellinen apina, joka on hypäämässä syliin heti kun näkee, että joku muu siellä on ;)

From Pippuri with LOVE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti