torstai 13. joulukuuta 2012

Uusi ruoka ja kennelliiton rekisteri

Tänään käytiin sitten taas eläinkaupassa ostamassa ruokaa. Nimittäin tuo Booster ruoka, jota kyllä Suomen metsästäjäliitto suosittelee, ei tunnu sopivan meidän pennuille. Pierun haju on nimittäin ihan valtava ja sitä ei kyllä haistele Erkkikään ;) Nyt sitten ostettiin Golden Eagle Holistic Puppy Formulaa ja se tuntuu kelpaavan tosi hyvin. Jospa tuo pierun kärykin vähenisi ;) Sais töitäkin tehtyä työhuoneessa eikä nokkakarvat kihartuisi jatkuvasti ;)

Niin joo pikkuapinat apinoivat taas eilen ja nyt kiipeiltiin jo lankkuaidankin yli!! Mikään ei enää tunnu pidättälevän apinoita, kiikkuisivat varmaan puuhun, jos niikseen tulee ;) Ja ulkonakin äsken seikkailtiin ihan valtavasti ja pihan ovat valloittaneet kohta ihan kokonaan, vaikka lääniä tuossa riittää. Onneks Okra saa ne joten kuten pidettyä kasassa paimenkoirana, ettei ihan mahdottomaksi tämä homma mene :)

Nyt on sitten pennut saaneet myös Kennelliiton kautta omat rekisterinumeronsa ja päässeet jalostustietojärjestelmään!!!! Ja Vanilja sai ihan viralliseksi värikseen sininen domino!! :) Olkoonkin, että sinisestä väristä ollaan tekemässä rotumääritelmään virhettä; ei haittaa ainakaan Vilman elämää, kun turkki on hyvässä kunnossa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti