sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Vierailuja

Tänä viikonloppuna on vierailijoita ollut mukavasti kylässä. Aamulla ollaan riekuttu Veeran ja apinalauman voimin ulkona ja kovasti alkavat paikat saada koiran näköistä sisustusta myös sisällä ;) Ja nyt illalla oli vieraita myös Järvenpäästä :) Onneks tällä kertaa jaksettiin vähän riekkuakin eikä mennyt koko aikaa nukkumiseen :) Kovasti ovat olleet reippaina meidän 6-viikkoiset vekarat; jötkäleet, jotka painavat 3,9; 3,6; 3,4 ja 3,2 kiloa!!! Ihan hirmuista ajatella, että ensimmäinen olisi ehkä lähdössä jo viikon päästä.. miten se aika voikin mennä niiiiiin nopeaa??? Vaikka pentujen tulevilla omistajilla aika varmaan matelee! ;) Kiitos Veera ja Erika ja Sampo vierailuista ja mukavasta viikonlopusta :)2 kommenttia:

  1. Juu, kyllä aika matelee ja iloisesti jännityttää! Unna-Kaneli on aivan liikuttavan suloinen kuvassa, mutta niin ovat tietty toisetkin. T. RL+E

    VastaaPoista
  2. Kiitokset vielä eilisestä! Oli kiva nähdä vähän pörröpainia ja pärinääkin :) Täällä taas haisteltiin pennuntuoksut tarkasti ;) Kyllähän tuo aika hitaanlaisesti mataa eteenpäin, mut iloista tapahtumaa jaksaa aina vähän odottaakin :)

    VastaaPoista