tiistai 11. joulukuuta 2012

Peuhausta ulkona

Tosiaan met ollaan täällä ulkoiltu ihan joka päivä oli ulkona sitten pakkasta minkä verran hyvänsä. Eihän nuo pitkiä pyröhdyksiä ole, ettei jäädytä, mut päästään kuiteskin tutustumaan ulkomaailmaan ja sen ääniin ja tuoksuihin :) Muutenkin tuntuvat 'karhunpennut' viihtyvän ihan hirveesti ulkona ja viileässä. Meidän parveke on kyllä ehdottomasti paras paikka maailmassa tähän mennessä. Siellä jaksettais riekkua vaikka kuinka kauan ja ei tunnu kylmä tulevan :) Lapinkoiria mitä lapinkoiria ;) Ja joo niin mukavin nukkumapaikkakin on parvekkeen oven vieressä, kun siinä on ihanasti viileää. Miepä laitan tähän yhden ulkopeuhausvideon.


7 kommenttia:

  1. Olen ihastunut teidän pieneen jääkarhunpentuun. Kiitokset uutterasta päivittämisestä. On edelleen mukava seurata karvaturrien kasvua. Terveisin Terran väki

    VastaaPoista
  2. Jep, onhan se Nappi ihana nappisilmä ja hurmuri :) Mites teidän pohjoisen reissu meni? Pääsittekö nauttimaan pakkasista? :) Rapsutuksia sinne Terralle!

    VastaaPoista
  3. Ei voi muuta sanoa kuin IHANIA! :D

    VastaaPoista
  4. https://picasaweb.google.com/115312860140290116140/Pyhatunturi02?authkey=Gv1sRgCO3xvsHy3fXPBg#5817372466599066658

    Loma oli molemmille upea. Sää täydellistä. Lunta 20cm ja pystyi hienosti kulkemaan vaelluskengillä. Lunta ei oikeastaan satanut lainkaan parin viikon aikana ja pystyttiin kiertämään kaikki alueen reitit. Pakkasta oli 3-20 välillä eli ei liian kylmä. Taidetaan lähteä tammikuussa kuukaudeksi uudestaan. Mukavaa olla eläkkeellä kun vielä jaksaa kulkea ja Terra nuorehko.

    VastaaPoista
  5. Onpas valtavan hienoja kuvia ja ihanat maisemat teillä on ollut vaeltaa! Hauskoja lumipartakuvia Terrasta, kyllä te olette varmasti nauttineet kumpikin täysin rinnoin retkestä :) Ei ihme, että tammikuussa tekisi mieli takaisin :)

    VastaaPoista
  6. Voi ei kun ne on niiin mahottoman sulosia <3 Onneksi kaikki on turvallisesti varattuja, eikös?

    VastaaPoista
  7. Jep, onhan ne aivan ihania palleroita jokainen ja tosiaan kaikki oli varattuja jo ennen kuin syntyivätkään :) Mie vaan en mitenkään tiedä, että miten mie raskin sitten luopua noista palleroista????

    VastaaPoista