maanantai 3. joulukuuta 2012

Matolääkkeet..

.. oli yhtä pahan makuisia tällä viikolla kuin kaks viikkoa sitten. Tosin ei ehkä yhtä pahoja inhotus puistatuksia saanut aikaiseksi ;) Pennut on kans ottaneet tavaksi, että nukutaan silloin ku on vieraita ja ollaan oikein söpöinä. Kaikki pirullisuudet jätetään sitten iltavilleiksi. ;) Toivottavasti tässä sitten seuraavilla vierailukerroilla pääsee näkemään pörröpainiakin! Niin joo jäi laittamatta noiden meidän ahmattien viikkopainot tänne: Nappi 2340g, Pippuri 2140g, Vanilja 2130g ja Kanelikin 1890g.


3 kommenttia:

 1. Voi kauhistus kun ne alkaa jo muistuttaa koiria eikä mitää marsuja, tuitui :3

  VastaaPoista
 2. Kiitokset, että saatiin käydä ihastelemassa pentuja!Pennut ja Okra-äiti valloittivat niin lapset kuin meidät aikuiset! Pennut ovat "livenä" monta kertaa suloisempia kuin kuvissa. Ja Okra on niin sydämet valloittava vastuuntuntoinen, hellä äiti. Vierailusta jäi muistoksi valtava määrä kuvia ja muutama videopätkä, mm. Pippurin urheasta yrityksestä vapauteen.

  Rapsutuksia ja pusuja pennuille ja Okralle!
  Ronskin isäntäperhe

  VastaaPoista
 3. Oli tosi mukava kun kävitte kylässä koko perheen voimin ja Okrakin sai nähdä taas rakkansa! :) Oli kiva turista kaikista koirien tempauksista ja kuinka nämä ihme elkeet periytyykään sukupolvelta toiselle! ;) Rapsutuksia sinne kovasti isukille ja lämpöistä joulunodotusta teille kaikille!

  VastaaPoista