perjantai 21. joulukuuta 2012

Kuvausreissu

Meinaspa eilinen mennä sirkukseksi apinoiden kanssa. Sirkusapinat nimittäin näyttivät kaikkia 'parhaimpia' puoliaan kuvajutun aikana! Noh siis aamulla pakattiin ipanat autoon ja vein Mikon töihin ja siitä jatkettiin matkaa Pyynikille. Ajattelin, että kun aina autoreissun jälkeen tulee yleensä pissahätä, niin pysähdyn puistossa pissattamassa apinat, ettei sitten tule heti tarpeita studioon. Kaikissa koirakirjoissahan sanotaan, että ei hätää, että pennut kyl pysyy uudessa paikassa pihalla sun lähellä. Nää apinat ei taida olla lukenut sitä kirjaa, tai sitten tyhmyys tiivistyy kun on apinalauma asialla. Eli siis ne levis kuin jokisen eväät, vaikka oli ihan vieras paikka ja lääniä tuossa Pyynikillä vaikka muille jakaa!! Sai sitten kori kädessä jousta apinoiden perässä ja pyydystää niitä! Melkoinen näky varmaan ohikulkijoille kun mie hiki päässä ja kasvot punasina koitan saada apinoita koriin...

Noh eipä mitään, kyl me päästiin sitten jatkamaan matkaa ja tultiin studiolle. Sitä ennen muuten testattiin, että mitä tarkoittaa hissi ja miten sillä kuljetaan. Hyvin meni. Studiolle kun päästiin ja mie nostin apinat pois korista, niin viuhtominen pääsi ihan täysillä taas käyntiin. Siis ei mahoton, ne valtas sillä sekunnilla koko paikan ja jokainen meni tutkimaan omaa nurkkaa ja oli siinä tekeminen, että ne jotenkin sai kasaan keskelle huonetta. Nappi varsinkin oli ihan malttamattomana eilen ja oli koko ajan karkaamassa omiin seikkailuihin. Sitten vielä kun kuvatiin ipanoita yksitellen, niin sillä välin muut oli laittamassa studiota uuteen uskoon ja oltiin ryijyjen ja kankaiden kimpussa repimässä niitä ja sitten vielä hyvä ettei yhen kuvan taustalla näkynyt kun Kaneli pusersi mahtitorttua lattialle!! Wuhuu! Noh onneks saatiin muutamia kivoja kuvia, yks taitaakin olla jo täällä.

Eli vihje tuleville omistajille: näiden apinoiden kans pitää panostaa luoksetuloon ja lähellä pysymiseen tai ne on aina karkaamassa omiin seikkailuihin!!

3 kommenttia:

  1. Voi että, puistotilaanteesta pitäis olla videokuvaa! :'D

    VastaaPoista
  2. Reippaita pikku vekaroita! :D Valoittavia kerrassaan! :) Tosi hyvä ainakin tuo yksi onnistunut kuva valokuvaajan fb-profiilissa.

    VastaaPoista