keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Naudan mahaa

Eilen illalla apinat pääsivät herkuttelemaan :) Mie olin ostanut eläinkaupasta sellaista kuivattua naudan mahaa ja laitoin sen sitten sopiviksi palasiksi pennuille. Voi sitä hiljaisuutta, joka syntyi kun saatiin 'puruluut' suihin. Kaikki keskittyi ihan täysillä nassuttamaan ja niin hiljaista hetkeä ei tässä talossa olekaan ollut pitkään aikaan (siis silloin kun apinat ovat hereillä). Söpöläisiä! :) Ja söpöläisistä puheen ollen, Vilma on kyllä melkoinen epeli. Se nimittäin eilen illalla oli ihan hirveällä riekkuma-tuulella ja ärisi ja viuhtoi menemään vetolelun kanssa. Mie sitten sanoin Mikolle, että tää Vilma on ihan hullu täällä ja Mikko tuli sitten kattomaan, että mitä täällä mesutaan. No riekunta loppu sillä silmän räpäyksellä, kun Mikko tuli huoneeseen ja Vilma oli niin kilttinä tyttönä että, kiipeämässä syliin ja pusuttamassa Mikkoa! Melkoinen näyttelijä! ;)

 Vilma menee piiloon syömään omaa palastaan, ettei kukaan vain vie sitä!! 4 kommenttia:

 1. Tää on niin ihana blogi että päivittäin pitää käydä kurkkimassa mitä pennuille kuuluu... huoh on ne vaan niin ihania <3 Oma "pentu" täytti just vuoden...
  Terveisin,
  Sari ja Kira Jäälistä

  VastaaPoista
 2. Mie näinkin teidän neidin synttärikuvan facebookin Oulun seudun lappakoirasivuilla! :) Aivan ihanan soma Kira! :) Rapsutuksia sinne kovasti synttärisankarille! :) Ja mukava tietää, että Oulunkin seudulta joku pentuja seurailee kavereiden ja sukulaisten lisäksi :)

  VastaaPoista
 3. Olipa hienoja uutisia, että pennut ovat kaikin puolin terveitä - eläinlääkärinkin perusteellisessa syynnissä. Onhan näiden blogin kuvien ja videopätkien kautta jo välittynytkin, että pennut ovat tosi reippaita ja energisiä. Ja kyllä ne ovat niin ihania, tytöt ovat varsinaisia söpöliinejä ja pojat komistuksia.

  Terveisin isukki ja ylpeät "isovanhemmat" :)

  VastaaPoista