sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ulkoiluja

Tänään aamulla ollaankin jo keretty vaikka mitä. Laitettiin auto lämmitykseen (tosin ei kyllä auttanut takaoviin, jotka oli auttamatta jäätyneet kiinni), pakattiin pennut koriin (ähinä kuului, ku alkaa olla jo aika ahasta ;D ) ja takakonttiin Okran kans ja lähettiin pärrämään! :) Ei mitään heikkoa, Mikko sai oikein kurvailla lumikelillä nelivedolla ja ipanat vaan veteli sikeitä, edes siihen ei herätty, että aura ajoi vierestä. Sitten ku palattin kotiin, niin tutustuttiin vielä pikaisesti lumeen. Kaikki teki tarpeensa hankeen, vähän aikaa pyörittiin pihalla ja ihmeteltiin, että mitä ihmettä tää märkä ja kylmä aine on ja sitten takas korissa sisälle. Vielä tässä olis kohtsillään vieraita Järvenpäästä tulossa kylään, niin pennut kyl saavat tänä viikonloppuna aktiviteettia :)






3 kommenttia:

  1. Ihania lumipalloja :) Ja kiitokset vielä viimeisestä! Täällä oli melkoiset nuuskimisseremoniat kun päästiin kotiin, ja piti oikein mennä ettimään toisesta huoneesta että mihin me oikein ollaan piilotettu pentu(ja) ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille kans, että pääsitte kylään!! :) Ja kiitos piisamista! Se on ihan ehdottomasti nyt lempilelu. Mie laitan sulle yhen kuvan sähköpostilla, jossa sitä riepotetaan ihan yhteistuumin! Oltiinko siellä mustasukkaisia, että ketä ootte hyväilleet vai että missä se leikkikaveri ois! ;) Nähdäänpä puolentoista viikon päästä uudestaan, jospa sitten ei nukuttais ihan yhtä paljon! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä että piisamirotta kelpas :) Kyllä se Saga varmaan jo leikkikaveria kaipais, ja harmitti tietty hirveesti kun ei päässyt mukaan niitä kattomaan ;)

    VastaaPoista