keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Etukäteen

Huominen päivitys tulee nyt päivän etukäteen ;) Saatiin nimittäin lainaksi kaverilta järjestelmäkamera!!!!! Tää ilta onkin mennyt sitten kuvia räpsiessä.. ja joo'o kyllä sitä on kameroita ja sitten on Kameroita ;) Tässäpä kuvapläjäystä.. saa nähdä saataisko huomenna vielä hienompia, kun on ammattilainen asialla eikä pelkkä sunnuntaikuvaaja :)
6 kommenttia:

 1. Voe mitä napotuksia - hienoja kuvia! Pippuri näyttää puntaroivan ankarasti syntyjä syviä ;-D

  VastaaPoista
 2. Kyllä sen eron huomaa, hyviä ja hienonnäkösiä kuvia! Vaikka ei nuo teidän kameralla kuvat huonoja ole! :D

  VastaaPoista
 3. Hyviä räpsyjä! Suosittelen kyllä lämpimästi oman järkkärin hankintaa, itsekin hommasin reilu vuosi sitten ihan vain elukoiden kuvaamista varten, tosin on tuolle ollut paljon käyttöä muutenkin :) Ja putkiakin löytyy jo jokunen :)

  VastaaPoista
 4. Minkälainen kamera teillä on ja mitä putkia sulta löytyy? Mie huomasin, että tuolla Canon Eos:lla, joka nyt on lainassa, niin parhaimmat kuvat saa 50mm objektiivilla; tosin se rajoittaa, että kuvat pitää ottaa melko läheltä. Tuo isompi putki 17-85mm on paljon heikkolaatuisempi, mitä tulee valon määrään ja värien laatuun, mut sitä häätynee käyttää jos koittaa ottaa kauempaa kuvia. Mie kun mieluusti haluaisin semmoisen kameran, jossa objektiivia ei tarttis vaihdella ja jonka objektiivi olis niin hyvä, että sillä saa kuvia läheltä ja kaukaa... Mut joo tosi kivaa, että nyt pääsee kokeileen ja varmasti tuohon jää niin koukkuun, että ei auta kuin se oma ostaa ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä on Canon EOS 600D, ja putkia löytyy 18-55mm, 17-70mm, 8-16mm laajakulma ja 70-300mm zoomputki, joka on tosi hyvä ulkona kuvaillessa, niin voi räpsiä koiran touhuja pidemmänkin matkan päästä :) Ja sit tietty erillinen salama. Hitsi kun ois tienny, oisitte voinu vaikka testaa tota meidänkin kalustoa ;)

  VastaaPoista
 6. Wow, teillähän on hieno satsi objektiiveja :) Varmasti löytyy joka tilanteeseen sopiva :) Ja joo tuo EOS vaikuttaa kivalta kameralta ja kuvat on kyl mainioita teidän sivuilla :) Tuon EOSin lisäksi mie oon testannu Nikon D7000 ja sillä kans tuli siistejä kuvia. Eipä noissa varmaan kovin pahasti pieleen voi mennä vaikka minkä ostais, kaikki parempia kuin mun pokkari, vaikka kiva sekin on... se vaan on niiiiin hidas ;) Mut joo teillä pääsee kohta kamera siellä laulamaan, kun nassika kotiutuu ja varmasti on kaikille objektiiveille käyttöä :)

  VastaaPoista