maanantai 31. joulukuuta 2012

Jouluaatto

Aamulla kun herättiin kaiken sen riekkumisen jälkeen alkoi meillä hirmuinen huusaus ja loppujen jouluruokien teko. Apinat oppi heti, että missä on keittiö ja keltä sitä ruokaa voisi saada.. ;D Pippuri oikein otti tavaksi maata keittiössä äidin jalkojen välissä ja kylläpä keittiöstä muillekin tuli lempipaikka kaikkine ihanine hajuineen :)



Ruokajuttujen lisäksi opittiin, että tarpeilla pitäisi käväistä pihalla ja siellä ipanat kyl viihtyis vaikka kuinka, mut aattona ja aatonaattona oli ihan hirmuinen pakkanen, joten pissa- ja leikkipyrähdykset jäi hieman lyhyiksi. Samalla tuolla ulkona opeteltiin, että miten kiivetään portaita. Kukaan ei edes tippunut tai ollut tippua. Alussa piti vähän vahtia, mut nykyään niitä juostaan kuin vettä vain :) Sisäsiisteys on muuten jo ihan uudella asteella; ipanat jopa vinkuu ovella ulos, jos on hätä tarpeille!!








 


Aatona meillä oli noin 30 vierasta kylässä äidin suvun puolelta yhtä aikaa ja apinat vain nukkui onnellisesti keittiössä vaikka pirtissä oli melkoinen melu ja meininki. Ja kylläpä sitä käytiin kaikkia hurmaamassakin ja kierrettiin sylistä toiseen ;) Omat paketitkin saatiin ja voi sitä paperin repimisen riemua ;) Riekkumisten jälkeen illalla nukahdettiin sitten kuusen alle.. kunhan oli ekaks juotu kuusen jalka tyhjäksi.. kaippa se on paremman makuinen tuommoinen maustettu vesi ;)




 



Lopuksi pari tunnelmointikuvaa aatolta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti