torstai 15. marraskuuta 2012

12 vrk, silmät rakoilee

Kaikki hyvin maan päällä. Ripuli näyttää olevan voitettu!! Ja jässikät kasvaa ihan hurjasti. Poijjaat ylitti jo kilon rajan ja Pikku-Okra teki kasvurekortin tälle päivälle ja otti siskoaa taas kiinni, 75g!! Niin kuin mie taisin jo mainita, niin Pikku-Okra alkaa jo raotella simmuja kans! :) Sinisellä tytöllä on kans vähän silmät raollaan, mut pojilla näyttää olevan vielä melkoisen kiinni. Hauskasti laatikossa aletaan kans tapaileen askelia ja taaperretaan kuin humalassa muutamia hujovia liikkeitä ennen kuin taas pyllähdetään kenttään. Kova on yritys kuitenkin käynnissä, varsinkin tytöillä, kun painoakaan ei ole niin paljon kuin pojilla, että jaksaa kanttaa itseään ;)

Miepä paljastan kans jotain.. pentujen viralliset nimet tulevat olemaan eri mausteita, kun me Mikon kanssa tykätään ruuanlaitosta.. saatte kyllä vielä pari päivää arvuutella, että mitä. ;)

 


 


5 kommenttia:

 1. Vai maustehia, hmmmm-m-m ;) Mukava kuulla että vatta toimiia taas, solosia pötkylöitä!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset lämpimästä kerronnasta. On todella kiva seurata pentujen kasvua. Mukavaa, että ripuli on ohi. Olen jo mielessäni arvaillut eri mausteita. Nopeasti pennut kasvavat. Kohta jo kaksi viikkoa takana ja alkavat kipittää pitkin kämppää.

  VastaaPoista
 3. Kalevassa eniten ääniä toistaiseksi ovat saaneet Pippuri, Kaneli, Tilli... Totta tosiaan kivaa lukea Katjan kertomuksia!

  VastaaPoista
 4. Vaalea uros voisi olla Vanilja. Kiitos mukavasta blogista, koiranpentujen kasvua on hauska seurata.

  VastaaPoista
 5. Suloiset mötkylät, uskomattoman äkkiä ne kasvaa! Kiva seurata blogia, kun päivität sitä näin ahkerasti :)
  Minttu, Meirami, Chili, Anis...vai kenties jouluglögiin Neilikka, Kaneli, Inkivääri ja Kardemumma...jännää :)

  VastaaPoista