lauantai 17. marraskuuta 2012

2 vk nimet

No niin nyt sitten 2 viikkois synttäreiden kunniaksi voitas paljastaa nää nimet! ;) Aika iso osa arvauksista on kyllä menny oikeinkin :)

Sininen typy on nimeltään Vanilja - iso-mummunsa Wanillan mukaan :) Vilmaksi met kyllä häntä kutsutaan, tosin Mikko meinotteli, että eikö Nilja olis hyvä!! ;) Vilma tosiaan on kans alkanut availemaan silmiä ja on koko joukon terhakkain tassujen venyttelijä ;) Hirmuinen kiirus päästä tutustumaan mitä laatikon ulkopuolelta löytyy.

 Pikku-Ronski on nimeltään Pippuri! Pippuri pitää kyllä vielä tiiviisti silmiä kiinni.. pitää keskittyä tärkeämpii juttuihin, nimittäin maitoon!!! ;) Pippuri on kyllä sellainen hiljainen, luttana, ihana söpöläinen, joka tykkää nukahtaa mahan päälle tai käpertyä kainaloon.
 
Ja Pikku-Okra on Kaneli.. Nelli :) Meidän sisupussi. Tytöt kyllä pitää kopassa jöötä poikien kustannuksella ja kovasti möyrivät omia koloja etsimässä.

Ja sitten mietittiin, että pitäis olla kyllä yks vähän poikkeavampi nimi.. Joten Kerma uros sai nimekseen Sinapinsiemen! Tilanteesta riippuen Sisu tai sitten Nappi! :) Sisu silloin kun ääntä pisaa.. ja sitä kyllä pisaa, varsinkin jos joku ei ole Sisun mielestä hyvin. Ja sitten taas aivan ihana söpöläinen Nappi, nappi-kirsuineen ja uni tuhinoineen :) Sinappi kans alkaa vähän raottelemaan silmiä. :)


Vötkylät kyllä kasvaa kovasti.. tunkua on jo nisillä. Painot pojilla 1150 ja 1140g ja tytöillä 1040 ja 980g! Ei voi kyllä uskoa, että miten ne on kasvanut kun vertaa noihin imetyskuviin pari viikkoa sitten!

3 kommenttia:

  1. Mukavat nimet koko porukalla. :) Varsinainen joulumaustekimara. Pippuri on kyllä tässä vaiheessa luonnekuvauksiltaan ihan samanoloinen kuin enopuolensa Rohto samassa iässä. Tuollainen jässikkä, jolle ruoka on ykkösjuttu, mitä sitä muuten suotta kiirehtimään - valmiissa maailmassa.

    VastaaPoista
  2. Jo vain osasitte hyvät nimet valita, ja aivan loistava idea ylipäätään oli ottaa mausteet teemaksi. T. ruoanlaittoharrastaja(t) Kalevasta

    VastaaPoista
  3. Hienot nimet penneleillä! Sinappi näyttää ihan uniselta jääkarhunpennulta :)

    VastaaPoista