tiistai 13. marraskuuta 2012

Ripulia

Tänä aamuna odottikin sitten vähän huolestuttavampi herääminen. Laatikosta nimittäin löytyi parin ripulin jäämät. Kaikki kuitenkin näyttää voivan hyvin ja maitoa juovat samalla antaumuksella kuin ennenkin. Pitkin laatikkoa jo ryömitään vauhdilla, takajalkojen kantokykyä testaillaan ja sininen-typy yritti jo kiivetä sieltä poiskin! Pitää tässä kuitenkin päivän mittaan seurailla tilannetta. Uusia ripuleita ei ole näkynyt sitten heräämisen ja ne vanhatkin olivat kuivuneet aikoja sitten, jotka aamulla löydettiin. Toivottavasti se olisi mennyt ohi ja olisikohan johtunut siitä, että annettiin Okralle eilen jauhemaksapihvejä, kun tehtiin niitä itsellekin. Olisko tullut läpi sitten maitoon ja jonkun vatsa ei olisi kestänyt 'muutosta'. Mie vähän luulen, että asialla oli ollut Pikku-Okra, kun sen paino jäi sinisestä typystä jälkeen 20g. Muilla paino nousi 60g, mut Pikku-Okralla tänään vain 40g. Tosin pikku-Okra on kyllä pitänyt kovinta kasvutahtia sitten ensimmäisen päivän.. mut seuraillaan. Toivottavasti pikku-Okran paino taas nousee huomenna saman verran kuin muilla tai enemmän, pitää varata sille parhaat tissit tänään ja katsoa, että se syö eniten :)2 kommenttia:

  1. Miten maailmassa voi olla jotain noin hellyttävää! Toivottavasti pääsitte (pääsimme ;) säikäyksellä ja pennut ovat terveitä! RL+E

    VastaaPoista
  2. Onhan nuo ihan valtavan suloisia. Oota vai, kyllä te kohta pääsette niitä rapsuttelemaan! :) Täällä päivä on sujunut hyvin eikä lisää ripulia ole tullut, joten varmaan oli tuo ruokajuttu, mikä sen sai aikaan :)

    VastaaPoista