torstai 8. marraskuuta 2012

5 vrk

Rutiinit aletaan löytämään täällä suunnalla. Syödään, nukutaan, syödään, nukutaan... ja Okra tosiaan nukkumistauoilla pötkähtää itsekin sängyn alla. Tosi kovalla ryminällä ja kiirellä kyllä syöksyy sieltä heti pentujen luo, jos yksikään inahtaa ;) Meidän mamma :)

Ja pennut edelleen kasvaa kiitettävästi. Tällä kertaa voiton vei Pikku-Okra sekä suhteellisesti, että absoluuttisesti; 55g! (nyt siis 485g), Pikku-Ronski meni Kerma-pojan edelle 10 grammalla (pötkylät painaa jo 590 ja 600g) ja sininen/harmaa typykin painaa peräti 510g. Ihan vaan vertailun vuoksi kuva tältä aamulta tuossa samassa paljussa kuin 2 päivää sitten.


Jännästi nää pennut tykkää nukkua koko läjän lisäksi pareittain ja melkein aina kaulakkain. :) Parit vaan vaihtuu välillä, mutta ehkä monesti niin, että Pikku-Okra ja Pikku-Ronski ovat keskenään ja sitten sininen/hamaa typy ja Kerma-poika. Tässäpä kuva eiliseltä:


Nuo tassut ja korvat on kans jotenkin niiiin ihania näillä pennuilla. Korvat on tosiaan vielä kiinni ihan niin kuin silmätkin ja näyttävät ihan hassuilta, korvalehdet on hirmuset pötykät ;) Tassut taas muistuttaa ihan mesimarjoja! :) Tosin kynnet alkaa kasvaa kovasti. Pitää kyllä leikata niitä tässä ihan lähipäivinä. Raapivat tissejä varmasti jo ikävästi, kun tuntuvat teräviltä omiinkin sormiin.




5 kommenttia:

  1. Ihania pieniä tassuja ja korvia <3 Kyllä ne kasvaa hurjaa vauhtia!

    VastaaPoista
  2. Itsekin olen hoksannut samaa, että pennut nukkuu pareittain ja justiinsa tuollalailla kaulakkain. Karhupennuissa systeemi meni niin, että siniset tytöt nukku yhdessä ja Hippa ja Rohto sitten muodosti toisen parin. Mitälie värirasismia - niinkuin teilläkin. ;)

    On varmaan hauska nähdä ihan läheltä näiden Okran pentujen kasvua, kun ette päässyt näkemään Okran kasvua ihan samallalailla jokaista yksityiskohtaa ja kasvun hetkeä ihmetellen. :)

    On ne vaan hurjan somia! Meijjän mamman lapsenlapset. :)

    VastaaPoista
  3. Joo tää on kyllä todella hauskaa, eipä paljoa muuta viihdettä enää tartte kuin vaan seurata näiden tissin lutkutusta ja unen näkemistä laatikon reunalta. Olihan sinullakin tosi paljon kuvia ja kaikkea tuolta pentuajalta, mutta eipä se ole sama asia kuin vierestä seurata ja nuuskutella näitä ja kuunnella mitä ihmeellisempiä äännähdyksiä ;)

    VastaaPoista
  4. Hienoa, että kaikki on sekä mammalla että pennuilla hyvin. Pennut kasvavat (todistettavasti) hurjaa vauhtia ja ovat "syötävän somia". Tähän blogiin jää koukkuun, töistä kotiuduttua on kiire katsomaan päivän kuvat ja tarinat. Ja jotenkin koskettavaa on lukea nimet Pikku-Okra ja Pikku-Ronski - kun vielä Pikku-Ronski on ihan isänsä näköinen.
    Kovasti hengessä eletään,
    terveisin Ronskin perhe

    VastaaPoista
  5. Terkkuja ja rapsutuksia sinne isukille kans! :) Teidän tosiaan pitää tulla sitten joku päivä kattomaan näitä pikku söpöläisiä ja vertailemaan kuinka samikset Ronski ja Pikku-Ronski on ;) Onhan se aivan yli-söpö ja niiiin isänsä näköinen! :)

    VastaaPoista