tiistai 6. marraskuuta 2012

Kasvua

Voi herran jestas näitä penikoita!! Koittavat varmaan syödä meidän Okkerin ihan kuivaksi. Pikku-Ronski oli kasvanut 50g eilisestä (!!!) eli semmoinen 11%, ja pikku-Okra ei jäänyt kovin paljoa tuosta tahdista jälkeen, 40g (10,8%). Kerma uros kasvoi kans sen 40g (8,9%) ja sininen/harmaa typy 30g (7,9%). Lääkäriltä lähdettäessä saatiin ohjeet, että kasvun pitäisi olla 5%.. no joo ei mitään heikkoa näillä pupseilla. Kuhan vaan Okran maito riittää. :)

Painot siis nyt: Kerma uros 490g; Pikku-Ronski 490g; Sininen typy 410g ja Pikku-Okra 380g. Pikku-Okraa pitää tässä tietenkin vielä seurata, mut kyl sekin näyttää kasvavan kovaa tahtia ja koittaa ottaa muita kiinni. Se se taitaa tuolla tissulla olla ahkerimmin ja annettiin me sille eilen ihan vähän lisäksi koiranmaidonvastiketta, mut eipä tuo varmaan sitä tartte.. jos vaan tosiaan Okran maito riittää. Tuntuvat olevan tissillä noin puolen tunnin välein.


5 kommenttia:

  1. Hyvä että pennut kasvaa ja voivat hyvin! Ihanaa että päivität blogia näin aktiviisesti, kiitos :)
    Rapsutuksia ja jaksamisia Okralle :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva lukea teidän päivityksiä! Ja hienoa, että pennut kasvaa. T. Riitta-Leena

    VastaaPoista
  3. Okran viisi pentua. :) Onpa mukava, että koko sakki kasvaa ja Okran maito on ravitsevaa, pikku-Okrakin pysyttelee hyvin joukon mukana.

    VastaaPoista
  4. No nyt vasta ennätin koneelle - ja ounou miten soma sakki ja mukava värikirjo! Pikku-Ronski näyttää ihan Rohto-enopuoleltaan samassa iässä :-D

    VastaaPoista
  5. On kyllä hauskaa miten näitä samankaltaisuuksia löytyy värien lisäksi niin paljon! Luna-mamma on kans paijannut 'varapentuja' oikeiden lisäksi, ja niinkuin Hannele kertoi, niin Terra-siskolla on ihan samat käytöstavat kuin Okralla ja pennutkin alkaa pikkuhiljaa näyttää samoja merkkejä kuin Okra. Hytkyvät ja heiluttelevat korvia ihan samalla tavalla kuin Okra nukkuessaan, puhumattakaan pentuajan ruokailutavoista! ;) Saapa nähä mitä näistä sitten isona tulee.. ;)

    VastaaPoista