tiistai 27. marraskuuta 2012

Nukkumista

Täällä tosiaan on nyt nukkumajärjestys menny ihan uusiksi. Kukaan ei enää halua nukkua kaapissa ja sitä kellahdetaan suurin piirtein siihen, missä alkaa nukuttaan ilman suurempia maakupaikan etsintöjä. Poijjaat kyllä tuntuu viihtyvän meikän jaloissa/tuolin jaloissa, mut kylä nekin retkahtaa ihan mihin vain :)

Eilen kävi meillä sitten ihan ekat vieraatkin. Kutsuttiin kaverit kylään ja testattiin heillä, että miten Okra suhtautuu pennunhyväilijöihin. Ei mitään ongelmaa, Okra oli yhtä ihana kuin ennenkin :) Meinas varmaan vaan lähtiessä, että ettekö ottais muakin mukaan, että pääsis vapaapäivälle imijöistä, meidän pikku juotikkaista ;)




3 kommenttia:

  1. Voi elämä näitä pieniä uuvahtaneita massut pömpöllään... :) Mä olen tainnut löytää lempparini, eihän tuota kaljua pömppömahaa voi vastustaa! Sinisellä pikkuneidillä näyttäis olevan samanlaiset valkoiset varpaat, kun Noidalla oli toisessa takatassussa pikkupentuna. Nyt aikuisena siitä on enää jäljellä pari valkoista kynttä, kun muut ovat tummia :) Rapsuja ihanalle Okra-mammalle ja pentusille!

    VastaaPoista
  2. Voi pikkuisia, ne kasvaa ja kasvaa :) Kaikki neljä ovat niin suloisia! Mites pennut reagoivat vierailijoihin? Rapsutuksia karvapalleroille ja Okralle!

    VastaaPoista
  3. No tietenkin sattui niin, että pennut oli just päässeet uneen, mut Nappi ekana meni tervehtimään ja puremaan sormia ja Vilma kohta perässä. Pippuri ja Kaneli taas nukku niin sikeästi, että ei heränneet mihinkään ;) Muuten sitten unien jälkeen kaikki hyöri vieraiden ja toistensa ympärillä ja tappeli ja teki tuttavuutta uusien ihmisten kanssa; Sarin syliin pyrittiin oikein porukalla :)

    Ja joo saas nähdä kuinka kauan sukat pysyy meidän Vilma neidin jalassa ja tähti otsassa. Menoa kyllä riittää, että eiköhän ne tuossa vauhdissa karise ;) Muilla nuo tähdet on paljon pienemmät; melko samanlaiset jos ei pienemmätkin kuin Okralla pentuna, niin ne varmaan häipyy vähitellen kun Okrallakaan ei sitä enää näy.

    VastaaPoista